آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

اتفاق بی‌سابقه برای تیم فردوسی‌پور + عکس

تیم رسانه ورزش که عادل فردوسی پور نیز عضو آن است یک اتفاق نادر را در دنیای فوتبال رقم زد و برای نخستین بار با یک تیم مشترکا قهرمان شد!

به گزارش تابناک ورزشی، روز پنجشنبه دیدار فینال تورنمنت یادبود محسن آقازاده مربی فقید تیم های پایه تهران در ورزشگاه باباخانی بین تیم های رسانه ورزش و یاران محسن برگزار شد که این بازی در پایان با تساوی 5 بر 5 همراه بود.

درحالی که داوران اعلام کردند باید در ضربات پنالتی تکلیف تیم قهرمان مشخص شود اما با تصمیم مسئولان برگزاری این مسابقات دو تیم به عنوان قهرمان معرفی شدند و پنالتی زده نشد!

عادل فردوسی پور که مصدوم بود در این دیدار روی نیمکت نشست. او البته مورد استقبال خوب مسئولان و تماشاگران قرار گرفت و بازار عکس و امضا داغ بود. مطمئنا اگر قرار بود فردوسی پور خودش عضو این تیم نباشد ، معرفی دو قهرمان برای یک تورنمنت را به عنوان سوژه در برنامه نود به نقد می کشید و از آن طنز می ساخت.


اتفاق بی‌سابقه برای تیم فردوسی‌پور + عکس

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.