آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
1بازدید
۰

واکنش افخم به حکم یک تبعه ایرانی در آمریکا

سخنگوی وزارت خارجه ایران حکم صادره برای مظفر خزاعی تبعه ایرانی زندانی در آمریکا را کاملا ناعادلانه و اقدام دولت آمریکا در دستگیری و زندانی کردن اتباع ایرانی به دلایل واهی و بی پایه را غیر قابل قبول خواند.

سخنگوی وزارت خارجه ایران حکم صادره برای مظفر خزاعی تبعه ایرانی زندانی در آمریکا را کاملا ناعادلانه و اقدام دولت آمریکا در دستگیری و زندانی کردن اتباع ایرانی به دلایل واهی و بی پایه را غیر قابل قبول خواند.

به گزارش میزان، مرضیه افخم سخنگوی وزارت امور خارجه حکم صادره برای مظفر خزاعی تبعه ایرانی زندانی در آمریکا را کاملا ناعادلانه و اقدام دولت آمریکا در دستگیری و زندانی کردن اتباع ایرانی به دلایل واهی و بی پایه را غیر قابل قبول خواند.

افخم اضافه کرد: متاسفانه شماری از اتباع کشورمان به دلایل غیر موجه و اتهام نقض تحریم‌های غیرقانونی و نامشروع در آمریکا و چند کشور دیگر زندانی هستند و در طی چند سال گذشته اقدامات و پیگیری‌های مستمر حقوقی و سیاسی برای اثبات بیگناهی و آزادی آنها صورت گرفته است و این تلاش‌ها کماکان ادامه دارد.

سخنگوی وزارت امور خارجه همچنین گفت: چند نفر از ایرانیانی که در خارج از آمریکا دستگیر شده‌اند، علیرغم درخواست و فشار آمریکا به کشورهای دیگر برای تحویل آنها به ایالات متحده، بیگناهی‌شان به اثبات رسیده و این افراد آزاد شده‌اند و پیگیری دولت ایران برای آزادی اتباعش با قوت ادامه دارد.

مرضیه افخم با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی ایران همواره اعلام کرده است دستگیری اتباع خود به دلایل واهی و ادعای نقض تحریم‌ها را غیر قانونی و خلاف حقوق بین‌الملل می‌داند، بر بیگناهی این افراد تاکید و خواستار آزادی فوری و بدون قید و شرط آنان شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.