آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

وام 100 میلیونی مسکن فقط برای ساخت است

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اجازه هیجان و نوسان قیمتی در بخش مسکن را نمی دهیم، گفت:وام 100 میلیون تومانی فقط برای ساخت مسکن بوده و برای خرید نیست.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه اجازه هیجان و نوسان قیمتی در بخش مسکن را نمی دهیم، گفت:وام 100 میلیون تومانی فقط برای ساخت مسکن بوده و برای خرید نیست.

به گزارش تسنیم، عباس آخوندی با اشاره به تحرکات دربخش مسکن اظهار کرد: روند قیمت ها نشان داده که قیمت مسکن تثبیت شده  و ما با نوسان قیمتی مواجه نخواهیم شد و اجازه هیجان و نوسان قیمتی را دربخش مسکن نمی دهیم.

وی با اشاره به زمزمه‌های ارائه تسهیلات 100 میلیونی افزود:وام 100 میلیونی فقط  برای ساخت مسکن و سازنده های آن، نه خرید مسکن است که سود آن مطابق با تسهیلات بانکی جاری دریافت می شود.

وی در خصوص اجرایی شدن مسکن اجتماعی،تصریح کرد: در برنامه ششم توسعه پیشنهاد جزییات مسکن اجتماعی مطرح و پس از آن اجرایی می شود.

وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که بخش مسائل مسکن در جلسه شورای پول و اعتبار تصویب شده است، اظهار کرد: به همین دلیل نیازی به مطرح شدن آن دربسته خروج از رکود دولت نبود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.