آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
0بازدید

جثه کوسه‌ها با گرمایش جهانی آب رفته است

گروهی از کارشناسان استرالیایی اظهار داشتند: افزایش دمای اقیانوس‌ها ناشی از گرمای جهانی باعث می‌شود جثه کوسه‌ها کوچکتر شده و کم تهاجمی‌تر شوند.

به گزارش ایسنا، محققان دانشگاه «آدلاید» در استرالیا اعلام کردند: آب‌های گرم‌تر و افزایش انباشت کربن دی اکسید که از تغییرات جوی بوجود می‌آید، در رشد کوسه‌ها تاثیر منفی می‌گذارد زیرا فرآیند شکار طعمه‌ها را برای این جانوران سخت می‌سازد. در واقع افزایش سطح کربن دی اکسید که اسیدی شدن اقیانوس شناخته می‌شود، حس بویایی کوسه‌ها را به منظور پیدا کردن و شکار طعمه‌ها کاهش می‌دهد.

همچنین گرم شدن آب، مدت زمان طولانی‌تر و انرژی بیشتر را برای شکارکردن از کوسه‌ها می‌گیرد. به گفته محققان استرالیایی گرم شدن آب‌ها و اسیدی شدن اقیانوس تاثیرات مخربی روی توانایی کوسه‌ها به منظور برطرف ساختن نیاز به انرژی این جانوران می‌گذارد.

به گزارش ایسنا به نقل از روزنامه ایندیپندنت، پرفسور «ایوان ناگلکرکن» نویسنده ارشد این مطالعه گفت: در آب‌های گرم کوسه‌ها گرسنه‌تر می‌شوند اما با افزاش سطح کربن دی اکسید قادر نخواهند بود غذای خود را تامین کنند. همچنین با کاهش توانایی و قدرت کوسه‌ها در شکار کردن،‌ این جانوران دیگر نخواهند توانست روی شبکه های غذایی دریایی کنترل داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.