آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

دو داورسرشناس دیگر از لیگ محروم شدند

حق‌وردی و حاجی‌پور به دلیل غیبت در تست آمادگی جسمانی ، فعلاً حق داوری در لیگ برتر را ندارند. پیش از این اصفهانیان مدعی شده بود غیبت این دو داور در تست ها موجه و با اطلاع خودش بوده است!

رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال گفت: حق‌وردی و حاجی‌پور به دلیل غیبت در تست آمادگی جسمانی ، فعلاً حق داوری در لیگ برتر را ندارند و از آنها استفاده نمی‌کنیم. پیش از این اصفهانیان مدعی شده بود غیبت این دو داور در تست ها موجه و با اطلاع خودش بوده است!

دو داورسرشناس دیگراز لیگ محروم شدند
به گزارش تابناک ورزشی، فریدون اصفهانیان در مورد برگزاری کلاس‌های داوری در تهران گفت: با توجه به قوانین فیفا فقط 30 داور و 5 مدرس می‌توانستند در این کلاس حضور داشته باشند و ما هم از داوران درجه یک برای شرکت در این کلاس دعوت کردیم.
رئیس کمیته داوران فدراسیون فوتبال درخصوص اینکه برخی از داوران نمی‌خواستند به دلیل سرمای هوا در تست آمادگی جسمانی شرکت کنند، خاطرنشان کرد: کسی نگفت به خاطر سرما درتست آمادگی جسمانی شرکت نمی‌کند و این موضوع صحت ندارد. با این حال چون حق‌وردی و حاجی‌پور دراین تست شرکت نکردند فعلاً از آنها در لیگ استفاده نمی‌کنیم. در مجموع این کلاس‌ها خوب است اما برگزاری آن به تنهایی نمی‌تواند باعث کم شدن اشتباهات داوری شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ایرانی۱۳۹۴/۰۸/۲۴ ۱۲:۵۸

اصفها نیان خیلی دروغ میگه ظاهرا نافش رو با دروغ بریدند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.