آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
2بازدید

سوال از وزرا در دستورکار قرار می‌گیرد

عضو کمیسیون کشاورزی مجلس در تذکر آئین نامه‌ای با استناد به ماده 209 از هیات رئیسه مجلس درخواست کرد که سوالات نمایندگان از وزرا در دستور جلسات علنی قرار گیرد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری خانه ملت، سید شکرخدا موسوی در نشست علنی امروز (سه‌شنبه 3 آذرماه) مجلس شورای اسلامی در تذکر آئین نامه ای با استناد به ماده 209 گفت: نحوه رسیدگی به سوال نماینده از وزیر در تبصره 2 ماده 209 آمده و بر این اساس، هیات رئیسه مکلف است هرگاه تعداد سوالات قابل طرح در صحن علنی ایجاب نماید یک جلسه علنی در هفته را به پاسخ گویی به سوالات نماینده‌ها اختصاص دهند.

نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بیش از یک سال است دو سوال از وزیر نفت و جهاد کشاورزی در دستور جلسات قرار گرفته اما همچنان در صحن علنی مطرح نشده است.

دکتر لاریجانی در پاسخ به تذکر آئین نامه ای موسوی گفت:‌ برای اتمام لایحه بیمه شخص ثالث و رفع مشکل آئین نامه‌ای در این خصوص هفته جاری را تماما به آن اختصاص دادیم لذا در جلسات بعدی سوالات نمایندگان از وزرا بررسی خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.