آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

آغاز تمرينات شبانه تیم ملی هندبال!

طبق اطلاعاتي كه گرفته‌ايم مسابقات گروه C كه ايران در آن گروه قرار دارد، در شهر تونس پايتخت اين كشور نيست و در شهري به فاصله‌ي 110 كيلومتري اين شهر برگزار خواهد شد. هنوز اطلاعات دقيقي از سالن يا شهر برگزاري مسابقات گروه خودمان نداريم.

در فاصله‌ي يك هفته مانده به اعزام تيم ملي هندبال نوجوانان ايران به مسابقات قهرماني جهان، مدير فني و سرپرست تيم ملي گفت: براي آشنايي بيشتر ملي‌پوشان با شرايط مسابقات تمرينات شبانه را شروع مي‌كنيم.

مهدي اخوان در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: آخرين مرحله‌ي اردوهاي آماده سازي تيم ملي از امروز آغاز مي‌شود كه خوشبختانه هر 18 بازيكن تيم بدون مصدوميتي جدي حاضر هستند. اين اردوها با شدت بيشتي ادامه مي‌يابد تا به خوبي براي حضور در رقابت‌هاي جهاني آماده شويم.

وي افزود: با توجه به اينكه مسابقات جهاني به وقت محلي تونس در ساعت 19 و 21 برگزار مي‌شود كه براي آمادگي بيشتر ملي‌پوشان و آشنايي با زمان برگزاري مسابقات، تمرينات ملي‌پوشان هشت تا 10 شب برگزار مي‌شود، نحوه‌ي تمرينات با خواست سرمربي تيم ملي تغيير كرده و از اين پس تمرينات در دو وعده 12 تا 14 و 20 تا 22 برگزار خواهد شد.

مدير فني و سرپرست تيم ملي با تاكيد بر اينكه اين نحوه‌ي تمرينات براي آماده‌سازي تيم ملي بسيار مفيد است، خاطرنشان كرد: استفان با علم به تمام ريزه‌كاري‌هاي هندبال در دو مرحله‌ي قبلي تمرينات، روزانه سه وعده تمرين مي‌كردكه اين براي نخستين بار در ايران بود. اين مربي آگاه تمرينات شبانه را هم با ديدي باز طراحي كرد و مطمئنا نتيجه‌ي آن را در مسابقات جهاني خواهيم گرفت.

اخوان ادامه داد: طبق اطلاعاتي كه گرفته‌ايم مسابقات گروه C كه ايران در آن گروه قرار دارد، در شهر تونس پايتخت اين كشور نيست و در شهري به فاصله‌ي 110 كيلومتري اين شهر برگزار خواهد شد. هنوز اطلاعات دقيقي از سالن يا شهر برگزاري مسابقات گروه خودمان نداريم.

وي افزود: 16 يا 17 بازيكن را به مسابقات جهاني اعزام مي‌كنيم كه اسامي دقيق آنها را تا روز اعزام اعلام نمي‌كنيم. همه‌ي ملي‌پوشان تمرينات را به خوبي انجام مي‌دهند و مي‌رويم كه در مسابقات جهاني بازي‌هاي خوبي را به نمايش بگذاريم.

مدير فني و سرپرست تيم ملي درمورد تيم‌هاي همگروه ايران گفت: دانمارك از تيم‌هاي قدرتمند جهان است و دوره قبل هم جزء هشت تيم برتر مسابقات بود. تونس هم كه ميزبان است و مي‌خواهد از امتيازات ميزباني استفاده كند. الجزاير هم از قدرت‌هاي قاره آفريقاست و به دنبال اين است كه قدرت خود را نشان دهد. هدف‌مان ارايه بازي‌هاي خوب، در خور نام ايران است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.