آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

نخستین آزمایش داروی ضد پیری در دنیا

سال 2016 نخستین داروی ضد پیری دنیا روی انسان آزمایش خواهد شد.

نخستین آزمایش داروی ضد پیری در دنیا
سال 2016 نخستین داروی ضد پیری دنیا روی انسان آزمایش خواهد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، سال 2016 نخستین داروی ضد پیری دنیا روی انسان آزمایش خواهد شد. اکنون دانشمندان باور دارند که می‌توان روند پیری انسان را متوقف کرد به‌گونه‌ای که افراد تا سن 110 و 120 سالگی در شرایط جسمی مناسبی به زندگی خود ادامه دهند.

هرچند ممکن است ظاهر امر مانند داستان‌های علمی تخیلی به نظر برسد اما پیش‌ازاین نیز دانشمندان کشف کردند که یکی از داروهای دیابت به نام متفورمین باعث افزایش طول عمر حیوانات می‌شود. در حال حاضر نیز سازمان غذا و داروی آمریکا درصدد است در طی یک آزمایش روی اثرات احتمالی یکسان بر روی انسان بررسی‌هایی را انجام دهد.

در صورت موفقیت این آزمایش‌ها، افراد 70 ساله مانند افراد 50 ساله به نظر خواهند رسید. در این میان دانشمندان تصور می‌کنند که بهترین کاندیدا به‌عنوان یک داروی ضد پیری، داروی متفورمین است. این دارو باعث می‌شود تعداد سلول‌های اکسیژن بیشتری در هر سلول آزاد گردد و این امر ظاهراً طول عمر و استحکام بدنی را بالا خواهد برد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.