آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
3بازدید

حمله تند غیاثی به قهرمانی باچاشنی تهدید

شما همان فردی نبودی که آمدی پیش من و حسین عسگری گریه کردی تا یک داوری بگیری؟! آقای قهرمانی شما همان فردی نبودی که جان دخترت را قسم خوردی و گفتی آقای... گفته که بازی را دربیاورم وگرنه چنین و چنان می‌شود؟! شما نگفتی که شاهدم هم آقای... است.

رئیس اسبق کمیته داوران فدراسیون فوتبال به اظهارات محسن قهرمانی در لحظه خداحافظی از داوری واکنش نشان داد: «آقای قهرمانی یادت است که برای گرفتن یک داوری پیش من و عسگری گریه کردی؟!

به گزارش تابناک ورزشی، سیدرضا غیاثی در مورد صحبت‌های محسن قهرمانی مبنی بر اینکه به صحبت‌های غیاثی توجهی نمی‌کنم زیرا او نه قضاوتی داشته نه پرچمی زده، گفت:آقای قهرمانی مردی نبود فتاده را پای زدن! اگر شما غیاثی را نمی‌شناسی و سن‌شما به داوری هایم قد نمی‌دهد می‌توانی از بزرگترهایت سوال کنی که در جام تخت جمشید قضاوت کرده‌ام. در ضمن شما همان فردی نبودی که آمدی پیش من و حسین عسگری گریه کردی تا یک داوری بگیری؟! آقای قهرمانی شما همان فردی نبودی که جان دخترت را قسم خوردی و گفتی آقای... گفته که بازی را دربیاورم وگرنه چنین و چنان می‌شود؟! شما نگفتی که شاهدم هم آقای... است. اجازه بده من صحبت نکنم زیرا در آنصورت فوتبال منفجر می‌شود و دیگر سنگ روی سنگ بند نمی شود. شما همان نیستی که نزد دکتر دادکان هم حرف‌های دیگر زدی!

غیاثی تصریح کرد: من مثل دوستانت نبودم که بخواهم بروم و علیه تو شهادت بدهم. نباید فتاده را پای بزنی ولی شما مثل فغانی و ترکی به خاطر اشتباه فنی محروم نشده بودی شما به خاطر مسایل انضباطی و پشت پرده محروم شده بودی. آن هم به گفته خودت برای یک خانم مستحق و فقط به خاطر دو میلیون تومان. من اگر گفتم بهتر بود به داوری برنمی گشتی بخاطر این بود که آبرومند‌تر از داوری کنار بروی. اگر هم می‌خواستی خداحافظی کنی آیا بهتر نبود به عنایت و اصفهانیان می‌گفتی تا برایت مراسم می‌گرفتند تا به قول دوستانت غریبانه نمی‌رفتی؟! من اگر گفتم بهتر بود برنگردی صلاح تو را خواستم. حرف بدی نزدم.

وی در مورد انتخاب علیرضا فغانی برای قضاوت در فینال جام باشگاه‌های جهان گفت: این انتخاب را به جامعه داوری فوتبال تبریک می‌گویم. خوشحالم که فیفا با انتخاب فغانی نشان داد که هیچ توجهی به بدعت بد فدراسیون فوتبال نکرد. بدعتی که در آن فدراسیون فوتبال علیرضا فغانی را نه از سوی کمیته انضباطی یا داوران که از سوی یک کمیته خلق الساعه محروم کردند. این بدعت روی فیفا اثرگذار نبود و فیفا فغانی را برای جام باشگاه‌های جهان انتخاب کرد و اکنون هم برای فینال او را انتخاب کرده. فینالی که در آن تیم‌های بزرگی چون بارسلونا حضور دارند. بعد از اتفاقات تبریز در حق فغانی کم لطفی شد زیرا دیواری کوتاه‌تر از دیوار داور پیدا نمی‌شود. فغانی و محسن ترکی نشان داده اند که سطح داوران ما بالاتر از فوتبال ایران است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.