آخرین خبرهشدار سردار کارگر درباره اظهارنظرهای غیرواقعی در موضوعات دفاعی
2بازدید

صدور گذرنامه فلسطینی‌ها به نام کشور فلسطین

محمود عباس در دیدار با نخست وزیر یونان از تغییر نام گذرنامه های فلسطینی خبر داده است.

صدور گذرنامه فلسطینی‌ها به نام کشور فلسطین
محمود عباس در دیدار با نخست وزیر یونان از تغییر نام گذرنامه های فلسطینی خبر داده است.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، محمود عباس رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین از تغییر نام این تشکیلات به دولت فلسطین خبر داد و گفت گذرنامه های صادر شده برای اتباع فلسطین به نام دولت فلسطین صادر خواهد شد.

به گفته عباس فرآیند تغییر نام دولت فلسطین در گذرنامه فلسطینی های سرزمین های اشغالی تا یک سال آینده پایان می پذیرد.

محمود عباس این سخنان را بعد از دیدار با آلکسیس سیپراس نخست وزیر یونان بیان کرد. عباس در حال حاضر در یونان به سر می برد. وی قرار است روز سه شنبه در پارلمان این کشور حضور یابد.

کمیته های دفاع و امور خارجی پارلمان یونان از دولت این کشور به اتفاق آرا خواسته اند دولت فلسطین را به رسمیت بشناسد.

گفتنی است سیپراس ماه گذشته در سفر به سرزمین های اشغالی علاوه بر دیدار با بنیامین نتانیاهو با محمود عباس نیز در رام الله دیدار و گفتگو کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.