آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
3بازدید
۰

رژیم سعودی‌ زمینه اضمحلال خود را فراهم می‌کند

عضو کمیسیون امنیت ملی گفت: خداوند زمینه‌های اضمحلال و نابودی رژیم سعودی را به دست خودشان فراهم کرده است.

به گزارش خبرگزاری خانه ملت؛ محمدرضا محسنی ثانی عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی با اینکه شهادت شیخ نمر باعث ایجاد تحرک جدی در عالم اسلام خواهد شد، اظهارداشت: خداوند زمینه‌های اضمحلال و نابودی رژیم سعودی را به دست خودشان فراهم کرده است.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تصریح کرد: امیدواریم این حرکت به وجود آمده در عربستان مانند دیگر کشورهایی که بیداری اسلامی در آنها شکل گرفت و موجب سرنگونی حاکمان مستکبر شد، باعث سقوط حکام ظالم سعودی نیز شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ محسنی ثانی با بیان اینکه مقدمات از بین رفتن و حاکمان ظالم فراهم شده است، گفت: ان‌شاءالله با یاری خداوند و آگاهی ایجاد شده در ملت‌های منطقه به زودی این رژیم نیز که پسماندهای استکبار در منطقه است، از بین رفته و ثمره خون آیت الله نمر و همه کسانی که در راه ابراز عقیده مظلوم واقع شدند و به شهادت رسیدند، بتواند به زودی اثر خود را بگذارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.