آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
1بازدید
۰

سرمایه گذاری ۸۰.۰۰۰ میلیارد ریالی بانکی در پارس جنوبی

مدیرعامل و رییس هیات مدیره بانک ملت همراه با رییس جمهوری برای افتتاح فازهای ۱۵ و ۱۶ منطقه ویژه انرژی پارس جنوبی به بندر عسلویه، پایتخت انرژی ایران سفر کردند.

مدیرعامل و رییس هیات مدیره بانک ملت همراه با رییس جمهوری برای افتتاح فازهای ۱۵ و ۱۶ منطقه ویژه انرژی پارس جنوبی به بندر عسلویه، پایتخت انرژی ایران سفر کردند.
 
به گزارش تابناک اقتصادی، علی رستگار مدیرعامل و محمد بیگدلی رییس هیات مدیره این بانک پس از ورود به استان بوشهر، از پروژه در حال تکمیل فازهای ۲۱ و ۲۲ پارس جنوبی بازدید و با بخش های مختلف این پروژه ها آشنا شدند.

مدیران ارشد بانک ملت در ادامه سفر خود به استان بوشهر، در مراسم سخنرانی رییس جمهوری در محل افتتاح فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی حاضر شدند.

بر اساس این گزارش، بانک ملت تاکنون بیش از ۸۰ هزار میلیارد ریال ( ارزی و ریالی) در فازهای مذکور از طریق اعطای تسهیلات و انتشار اوراق مشارکت، سرمایه گذاری کرده است.

بر این اساس، بانک ملت سرمایه گذاری چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون دلاری در فازهای ۲۲ تا ۲۴ پارس جنوبی را نیز در دستور کار دارد که بیش از ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.







تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.