آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۰

احتمال افزایش اعضای شورای ائتلاف اصولگرایان وجود دارد

دبیر کل حزب موتلفه اسلامی گفت: امیدوارم شورای ائتلاف اصولگرایان به لیست واحدی برسد.
احتمال افزایش اعضای شورای ائتلاف اصولگرایان وجود داردمحمدنبی حبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان در خصوص ارائه لیست مشترک اصولگرایان اظهار داشت: با توجه به تشکیل شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان، امیدواری‌ ما برای رسیدن به فهرست واحد در تهران چند برابر نسبت به گذشته افزایش پیدا کرده است.

حبیبی با بیان اینکه لیست مشترکی میان اصولگرایان حاضر در شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان تهیه خواهد شد، ادامه داد: ارزیابی ما این است که ائتلاف اصولگرایان در تهران و شهرستان‌ها دائما در حال پیشرفت است.

دبیرکل حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اینکه این احتمال وجود دارد که بر تعداد اصولگرایان در شورای مرکزی ائتلاف اصولگرایان افزوده شود، خاطر نشان کرد: برای تهیه لیست 30 نفره شورای مرکزی ائتلاف تمامی کسانی که عضو این شورا هستند حق رای دارند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.