آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

باهنر:مشایی به‌طور حتم بركنار می‌شود

تا چند روز آینده نتیجه رايزني‌ها با رئيس جمهور اعلام مي‌شود/ احمدي‌نژاد ذائقه مجلس را مي‌داند/ رئيس‌جمهور وزرايي كه مورد اعتماد مجلس هستند‏، معرفي كند.

محمدرضا باهنر نایب رییس مجلس در پاسخ به سوالی که به احتمال برکناری اسفندیار رحیم‌مشایی از معاون اولي رئیس‌جمهور اشاره داشت، گفت: حتما این برکناری انجام می‌شود. در حال حاضر رایزنی‌هایی با دولت در دست انجام است که تا چند روز آینده نتیجه آن اعلام خواهد شد.

نماینده تهران در گفت‌وگوباخبرنگار ایلنا، در پاسخ به این که رئیس‌جمهور چه افرادی را به عنوان وزرای پیشنهادی خود برای کابینه دهم معرفی کند که توان کسب رای اعتماد از مجلس داشته باشند؟، گفت: انتخاب وزرای کابینه از اختیارات رئیس‌جمهور است. البته رئیس‌جمهور کسانی را معرفی کند که هم بتواند با آن ها کار کنند و این افراد مورد اعتماد مجلس باشد.

دبیر کل جامعه اسلامی مهندسی با بیان اینکه نمایندگان مجلس، ذائقه رئیس‌جمهور را می‌دانند، ادامه داد: رئیس‌جمهور هم ذائقه مجلس را می‌داند. از این رو امیدواریم تا در اولین فرصت، اکثریت وزراء معرفی شده به مجلس بتوانند رای اعتماد لازم را بگیرند.

باهنر در پاسخ به سوالی که به انتصاب ثمره‌هاشمی به عنوان دستیار ارشد رئیس‌جمهور اشاره داشت، گفت: تاکنون سمتی به عنوان دستیار ارشد در ایران نداشته‌ایم، اما تنظیم تشکیلات دولت در اختیار رئیس‌جمهور است.

از این رو منع قانونی برای آقای احمدی‌نژاد به منظور ایجاد پست‌های جدید در دولت وجود ندارد و ایشان می‌توانند مطابق قانون به هر تعداد که بخواهند، معاون و مشاور داشته باشند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.