آخرین خبرسازمان جشنواره‌های سینمایی بالاخره تاسیس شد؟!
1بازدید

ممنوعیت‌تزیین‌سفره‌هفت‌سین‌با‌گونه‌های‌جانوری

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان کرمانشاه گفت: خرید‌ و فروش گونه‌های جانوری به بهانه تزیین سفره هفت‌سین ممنوع است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان کرمانشاه گفت: خرید‌ و فروش گونه‌های جانوری به بهانه تزیین سفره هفت‌سین ممنوع است.

به گزارش ایسنا، منطقه کرمانشاه، «غلامحسین کاظمی» در دومین جلسه ستاد خدمات سفرهای نوروزی استان در محل سالن جلسات تدبیر استانداری کرمانشاه، اظهار کرد: هر گونه خرید و فروش گونه‌های مختلف جانوری به بهانه تزیین سفره‌ هفت‌سین و ... ممنوع است.

وی ادامه داد: این روزها در سطح شهر کرمانشاه دیده می‌شود که برخی افراد سودجو در کنار فروش ماهی قرمز نسبت به خرید و فروش لاک‌پشت و مارآبی اقدام می‌کنند که این اقدام آن‌ها جرم محسوب می‌شود.

کاظمی خاطرنشان کرد: از مردم فهیم استان انتظار داریم که از خریداری و نگهداری این گونه جانوران وحشی جداً خودداری کنند.

این مقام مسئول در استان کرمانشاه هم‌چنین به پرجاذبه بودن سایت‌هایی چون تالاب هشیلان برای گردشگران نوروزی اشاره کرد و گفت: تالاب هشیلان یکی از پرجاذبه‌ترین مناطق استان برای گردشگران و مسافران نوروزی است که متأسفانه در مسیر این تالاب هیچ تابلو راهنمایی وجود ندارد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان کرمانشاه یادآور شد: منطقه حفاظتی چالابه نیز در ایام نوروز دارای طرفداران ویژه‌ای است که این مسیر هم فاقد تابلوهای اطلاع‌رسانی است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۴/۱۲/۱۴ ۲۱:۵۵

حتا جا داره خرید و فروش ماهی قرمز هم ممنوع بشه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.