آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد

بخش «نگاه شما» برای ارائه و معرفی «نگاه» مخاطبان «تابناک» به همه موضوعات است. هر مخاطب «تابناک» می‌تواند با مد نظر قرار دادن شرایط همکاری با این بخش، «نگاه» خود را ارسال کند تا در معرض دید و داوری دیگر مخاطبان قرار گیرد.

علاج واقعه قبل از وقوع باید کرد
در ابتدای جاده ورودی شهرستان تویسرکان از سمت محور جوکار_تویسرکان در منطقه سرابی در محلی که بلوک های سیمانی به بلوار شهید ترکمان متصل می گردد. به یکباره جاده و بلوار با یک انحراف شدید به هم متصل می شوند .و به شدت عرض جاده و بلوار کاهش می یابد. به نحوی که عبور دو اتومبیل سواری از کنار هم غیر ممکن می گردد. چه رسد به عبور دو اتوبوس یا حتی مینی بوس.

واین در حالی است که شانه خاکی نیز وجود ندارد. علاوه بر این ها این جاده هر روزه محل تردد پیاده صدها نفر از باغداران و متور سواران کشاورز منطقه سرابی می باشد که هر لحظه امکان خروج اتومبیل از جاده و برخورد آن با عابران پیاده می رود.

لذا مردم تویسرکان و علی الخصوص منطقه سرابی وفرمانیه و  باغات گزندر از مسیولین تقاضامند هستند قبل از پیش امد حادثه ایی ناگوار جهت افزایش عرض جاده و ایجاد شانه خاکی و پیاده رو برای عبور عابران اقدامات مقتضی صورت پذیرد.
{$sepehr_album_23211}



تابناک

تابناک
تابناک
تابناک
تابناک
تابناک
تابناک

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.