آخرین خبرعکس: مراسم تشییع پیکر حمید علیدوستی
3بازدید

آنفولانزای خوکی به ورزش ایران رسید

این دو شمشیرباز به دلیل ابتلا به بیماری آنفولانزای خوکی که ظاهرا ویروس آن در سنگاپور به آنها سرایت کرده بود در بیمارستان بستری شدند.

رئیس فدراسیون پزشکی ورزشی کشورمان از ابتلا دو نفر از اعضای تیم شمشیربازی به بیماری آنفولانزای خوکی خبر داد.

مشاهده علائم بیماری آنفولانزای خوکی در دو نفر از اعضای تیم شمشیربازی نوجوانان دختر که در مسابقات قهرمانی آسیا در سنگاپور شرکت کرده بودند موجب بستری شدن آنها در بیمارستان شد.

فرنوش علیپور و اعظم بختی شمشیربازانی هستند که بلافاصله پس از بازگشت از سنگاپور از فرودگاه امام خمینی (ره) به اصفهان منتقل شده و در بیمارستان الزهرا این استان بستری شدند تا پزشکان بتوانند به صورت مستقیم پیگیر وضعیت عمومی آنها باشند.

دکتر کرم الله علیمرادی رئیس فدارسیون پزشکی ورزشی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: این دو شمشیرباز به دلیل ابتلا به بیماری آنفولانزای خوکی که ظاهرا ویروس آن در سنگاپور به آنها سرایت کرده بود در بیمارستان بستری شدند.

وی با تاکید بر اینکه فدراسیون پزشکی ورزشی از طریق هیئت پزشکی استان اصفهان پیگیری وضعیت این دو ورزشکار نوجوان بود تصریح کرد: البته با بهبودی حال عمومی این دو، روز گذشته پزشکانی اصفهانی مجوز ترخیص آنها را دادند. اما این شمشیربازان باید همچنان مراقب وضعیت عمومی خود باشند و در صورت مشاهده کوچکترین آثار بیماری حتی به صورت نامحسوس مجددا به پزشک مراجعه کنند.

علیمرادی تاکید کرد: تاکنون هیچ آمار دیگری در مورد ابتلا اعضای جامعه ورزش به این بیماری نداشته‌ایم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.