آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

همکاری کم‌سابقه اطلاعاتی پاکستان و هند

در یک همکاری کم سابقه اطلاعاتی، پاکستان به هند نسبت به احتمال حملات تروریستی در ایالت گجرات هشدار داد.

در یک همکاری کم سابقه اطلاعاتی، پاکستان به هند نسبت به احتمال حملات تروریستی در ایالت گجرات هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری ورلد بولتن، مقامات ارشد وزارت امور خارجه پاکستان گفته‌اند: ناصر خان جانجوآ، مشاور امنیت ملی پاکستان روز جمعه همتای هندی‌اش را مطلع کرده که گروهی متشکل از 10 تروریست با هدف حمله به تاسیسات دولتی ونظامی وارد ایالت گجرات شده‌اند.

براساس گزارش روزنامه انگلیسی زبان "تایمز آوایندیا" این نخستین بار است که اسلام آباد چنین اطلاعاتی را با دهلی نو به اشتراک می‌گذارد.

آناندبین پاتل، سروزیر ایالت گجرات به خبرنگاران گفت: به دنبال این هشدار کل ایالت گجرات در حالت هشدار قرار گرفته است. تیم‌های ویژه مقابله با تروریسم نیز در نزدیکی تاسیسات دولتی در سراسر ایالت مستقر شده‌اند.

این همکاری نادر اطلاعاتی به دنبال بازداشت‌های اخیر توسط آژانس‌های اطلاعاتی پاکستان در رابطه با حمله ماه ژانویه شبه نظامیان به یکی از پایگاه‌های هوایی در ایالت پنجاب هند صورت گرفت.

گزارش شده که پاکستان عوامل حمله ایالت پنجاب را بر مبنای اطلاعات ارائه شده از سوی هند بازداشت کرده است.

پاکستان و هند در دهه‌های اخیر گرفتار یکسری درگیری‌های زمینی و دریایی به ویژه در رابطه با منطقه مورد مناقشه کشمیر بوده‌اند.

اسلام آباد و دهلی نو سال گذشته میلادی توافق کردند تا مذاکرات صلح متوقف شده را از سر بگیرند اما این برنامه پس از حمله به پایگاه هوایی پاتانکوت بی‌نتیجه ماند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.