آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

تقدیر 210نماینده مجلس از وزیر اطلاعات

210 تن از نمايندگان مجلس شوراي اسلامي در بيانيه‌اي از ولايت مداري و خدمات حجت الاسلام «غلامحسين محسني اژه اي» وزير سابق اطلاعات در طول تصدي اين مسئوليت در دولت نهم تقدير و تشکر کردند.

به گزارش خبرنگار پارلماني ايرنا، اين بيانيه در پايان جلسه علني روز سه شنبه مجلس توسط «جاسم ساعدي» عضو هيات رييسه مجلس قرائت شد.

در اين بيانيه آمده است: مردان خدا هميشه در مواقع حساس و شرايط دشوار تصميم گيري شناخته مي شوند و پيروز از صحنه هاي سخت امتحان بيرون مي آيند.

«اين روزها شاهد آزموني بزرگ از حجت الاسلام و المسلمين آقاي محسني اژه اي، وزير اطلاعات بوديم که با انتخاب صحيح و برگزيدن دفاع از کيان ولايت فقيه و رهبر نظام اسلامي بار ديگر نشان داد که حمايت از حضرت آيت الله العظمي خامنه اي و ارزش هاي نظام را با هيچ چيز ديگر عوض نمي کند.»

نمايندگان مجلس در بيانيه خود ضمن تقدير از خدمات محسني اژه اي به اسلام و انقلاب در چهار سال تصدي وزارتخانه حساس اطلاعات، تاکيد کردند که وي در مدت تصدي اين مسئوليت به صورت خالصانه انجام وظيفه کرده و در برابر عوامل ضد انقلاب خارجي و داخلي و نيز پاسداري و حراست از ارزشهاي انقلاب به ويژه در وقايع قبل و بعد از انتخابات نقش خود را به خوبي ايفا کرده است.

در پايان اين بيانيه آمده است: خداوند سايه مقام معظم رهبري را بر ما مستدام و به همه خدمتگزاران وفادار ولايت فقيه توفيق خدمت به مردم خوب ايران اسلامي را عنايت فرمايد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۰۶ ۱۶:۳۰

امیوارم این وقایع در روشن شدن حقایق وشناخت بیشتر افرادکمک کرده باشدخداوند خود پشتیبان حق است

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۰۶ ۱۶:۲۷

درود بر وزیر شجاع و ولایت مدار جمهوری اسلامی که اینچنین در مقابل برخی مدعیان وفادار به ولایت سینه سپر می کند و آفرین بر نمایندگان قدر شناس مجلس شورای اسلامی که به جا و به حق از این همه ولایتمداری تقدیر نمودند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۰۶ ۱۶:۲۵

اززحمايت جناب آقاي محسني اژه اي واعلام وفاداري به ولايت فقيه نهايت تشكرراداريم

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۰۶ ۱۶:۱۹

ولايتمداري ايشان قابل تمجيد. در قبال خونهاي به ناحق ريخته شده معترضان به تقلب كه ايشان نيز جزو متعرضان به آنها بوده اند چه ميكنند؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۰۶ ۱۶:۰۰

اين نمايندگان نمايندگان كي هستند و وچه وظيفه‌اي بر عهده دارند؟
ايت همه نامه بي سروته مي نويسند يك نامه ننوشتند جلوي خشونت با مردم و دانشجويان را بگيرند
شايد نمايندگان كسي غير از مردم هستند

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۰۶ ۱۵:۵۶

این کار هارفایده ای ندارد جنایتکاران شناسایی مجازات شوند
از اسیب دیگان باید دلجویی شود

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۰۶ ۱۵:۵۱

دورود بر اين نماينده گان شجاع و محسني اژه اي ولايتمدار حقيقي که در برابر رياکاران ايستاد
ضمنا چرا خبر اظهارات جناب آقاي قاليباف در مورد سوابق مشايي را پوشش نمي دهيد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.