آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

تشدید تنش در روابط ونزوئلا و آمریکا

رئیس‌جمهوری ونزوئلا اعلام کرد، دیپلمات ارشد کاراکاس در واشنگتن در اعتراض به تصمیم تمدید حکم آمریکا برای تحریم چندین مقام ارشد این کشور آمریکای جنوبی فراخوانده شد.

رئیس‌جمهوری ونزوئلا اعلام کرد، دیپلمات ارشد کاراکاس در واشنگتن در اعتراض به تصمیم تمدید حکم آمریکا برای تحریم چندین مقام ارشد این کشور آمریکای جنوبی فراخوانده شد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری آسوشیتدپرس، آمریکا و ونزوئلا از سال 2008 در کشورهای یکدیگر سفیر ندارند و ماکسیمیلیان سانچز کاردار موقت ونزوئلا در واشنگتن بوده است.

نیکولاس مادورو، رئیس‌جمهوری ونزوئلا در سخنانی تلویزیونی با بیان اینکه دیپلمات کشورش را فراخوانده گفت: ما تحمیل و یا تجاوز را نمی‌پذیریم. تکبر دیگر بس است.

باراک اوباما، رئیس‌جمهوری آمریکا در مارس 2015 تحریم‌هایی را به اتهام نقض حقوق بشر و فساد دولتی علیه هفت مقام ونزوئلایی اعلام کرد. تمامی این مقام‌ها جزو کسانی هستند که در سرکوب اعتراضات ضد دولتی که سال 2014 ونزوئلا را به لرزه درآورد، دست داشتند.

مقام‌های ونزوئلایی چهارشنبه اعلام کردند که اوباما با ارسال نامه‌ای به قانونگذاران کشورش گفته است که شرایط در ونزوئلا تغییری نکرده و تحریم‌ها باید تمدید و تجدید شود. روابط دو کشور از زمان مرگ هوگو چاوز که از سال 1999 رئیس‌جمهور بود، تیره و تارتر شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.