آخرین خبرعکس: بازدید کیم جونگ اون از کارخانه کشتی‌سازی نامپو
6بازدید
۰

۲۲ کشته درپی سه انفجار انتحاری در عدن

منابع نظامی یمن از انفجار سه خودرو بمب گذاری شده در مراکز امنیتی در عدن یمن و کشته شدن ۲۲ نفر خبر دادند.

۲۲ کشته درپی سه انفجار انتحاری در عدن
منابع نظامی یمن از انفجار سه خودرو بمب گذاری شده در مراکز امنیتی در عدن یمن و کشته شدن ۲۲ نفر خبر دادند.

به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، سه عامل انتحاری جمعه شب با خودروهای بمب گذاری شده خود را در مراکز امنیتی در مناطق «الشعب» و «البریقه» در عدن یمن منفجر کردند.

شبکه  الجزیره گزارش داد که دو خودروی بمب گذاری شده در منطقه البریقه و یک خودروی دیگر در شهر الشعب منفجر شد.

به گزارش خبرگزاری فرانسه، در این سه انفجار انتحاری، ۲۲ نفر از جمله ۱۰ غیر نظامی کشته و چندین نفر دیگر نیز زخمی شدند.

یک منبع نظامی یمن به المیادین گفته که پس از وقوع انفجار در البریقه، درگیری و تبادل آتش در حومه پادگان اماراتی‎ها در البریقه صورت گرفته است.

این منبع امنیتی که نخواست نامش فاش شود، افزود: خودروی بمب گذاری شده در مرکز ایست و بازرسی متعلق به نیروهای منصور هادی در منطقه الشعب عدن منفجر شد.

شبکه اسکای نیوز گزارش داد که در پی وقوع انفجار خودروی بمب گذاری شده در شهر «الشعب» در عدن 10 نفر از شهروندان یمنی کشته شدند.

گروه تروریستی تکفیری داعش مسئولیت این انفجارهای انتحاری را بر عهده گرفت.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.