آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

پرتاب سنگ علیه پرسپولیسی‌ها مانع سوت آغاز

بازیکنان پرسپولیس که پس از گرم کردن قصد داشتند به رختکن بروند با سنگ‌پرانی شدید هواداران منتسب به استقلال اهواز  در میانه میدان حبس شدند.

به گزارش تابناک ورزشی، جو سنگین استقلالی ها علیه قرمزها در استادیوم کوچک شهر اهواز نشان می دهد آبی ها برنامه و نقشه وسیعی برای ترساندن مهمان و گرفتن امتیاز از آنها دارند.

حبس پرسپولیسی‌ها در میانه زمین در حالی است که بیش از 15دقیقه از زمان اعلام شده برای سوت شروع مسابقه گذشته است.
 دقایقی بود که پرسپولیسی‌ها زیر آفتاب در میانه میدان حبس شدند و حتی دخالت سیاوش بختیاری‌زاده و ابراهیم تهامی نتوانست آنها را از این مخمصه رها کند. این حواشی سهمگین از تیمی سر می زند که دیگر شانسی برای بقا در لیگ برتر ندارد و حالا بدون واهمه از جریمه و تعلیق، آمده تا انتقام شکست داربی تهران را برای برادر پایتخت نشین و همچنین استقلال همشهری اش، بگیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.