آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

ورود موج بارشی به کشور از پنجشنبه

مدیرکل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی کشور ضمن اشاره به بارش‌های پراکنده در ارتفاعات برخی مناطق طی امروز و فردا (7و 8 اردیبهشت)، از افزایش دما در نوار شمالی کشور به ویژه سواحل دریای خزر و استان اردبیل خبر داد.

به گزارش ایسنا، احد وظیفه گفت: بر اساس تحلیل آخرین نقشه‌های هواشناسی، طی امروز و فردا (سه شنبه و چهارشنبه 7 و 8 اردیبهشت) در ساعات بعدازظهر و اوایل شب در ارتفاعات البرز مرکزی و شرقی و ارتفاعات استان کرمان رشد ابرهای همرفتی و وقوع بارش‌های پراکنده گاهی رعد و برق و وزش باد پیش بینی می شود.

وی اظهار کرد: در همین مدت افزایش دما در نوار شمالی کشور به ویژه سواحل دریای خزر و استان اردبیل رخ خواهد داد و در استان گیلان و اردبیل با وزش باد شدید همراه خواهد بود.

ورود موج بارشی به کشور و کاهش دمای سواحل خزر

مدیر کل پیش‌بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی افزود: از روز پنجشنبه موج بارشی از شمال غرب وارد کشور می شود و بخش‌هایی از شمال غرب، غرب، دامنه‌های جنوبی البرز و به تدریج با شمالی شدن جریانات، سواحل دریای خزر را در بر گرفته و سبب رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد در این نواحی خواهد شد.

به گفته وظیفه، دریای خزر نیز در روز پنجشنبه 9 اردیبهشت، مواج خواهد بود، روزهای جمعه و شنبه 10 و 11 اردیبهشت، نیز استانهای واقع در

نیمه شمالی کشور تحت تاثیر این سامانه با رگبار باران، گاهی رعد و برق و وزش باد همراه خواهند بود.

وی همچنین اظهار کرد: سواحل دریای خزر و شمال غرب از روز پنجشنبه و استانهای واقع در دامنه‌های البرز مرکزی از روز جمعه با کاهش دما به ویژه در سواحل همراه خواهند بود.

مدیرکل پیش بینی و هشدار سریع سازمان هواشناسی در پایان با اشاره به وضعیت هوای استان تهران طی روزهای آینده اظهار کرد: آسمان تهران در روز چهارشنبه 8 اردیبهشت، کمی ابری، در بعدازظهر افزایش ابر، گاهی وزش باد با حداکثر و حداقل دمای 29 و 20 درجه سانتیگراد و در روز پنجشنبه 9 اردیبهشت، کمی ابری، بتدریج افزایش ابر، در پاره‌ای نقاط بارش پراکنده، گاهی وزش باد با حداکثر و حداقل دمای 30 و 20 درجه سانتی‌گراد پیش بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.