آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
1بازدید
۱۵

پلیس راه اصفهان سه برابر رشوه، پاداش می دهد

در حال حاضر سیستمهای نظارتی استان به قدری قوی است که در صورت بروز چنین تخلف فرضی، سریعا اطلاع یافته و فرد متخلف را از سیستم حذف می کنند.

فرمانده پلیس راه استان اصفهان با اشاره به اینکه ماموران همواره اصول پاک‌دستی را در صدر برنامه کاری خود دارند، گفت: در صورتی که ماموران پیشنهاد رشوه توسط متخلفان را به اطلاع پلیس راه برسانند، سه برابر میزان پیشنهاد شده پاداش دریافت خواهند کرد.

به گزارش مهر خبرنگار مهر در اصفهان، سرهنگ محمدرضا صفوی در حاشیه بازدید از چهارمین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی استان اصفهان در نشستی خبری با اشاره به اینکه برخی از رانندگان در هنگام تخلف پیشنهاداتی را به ماموران می دهند، بیان داشت: با اطمینان کامل اعلام می کنم که هیچ یک از ماموران پلیس راه استان، این پیشنهادها را قبول نمی کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر سیستمهای نظارتی استان به قدری قوی است که در صورت بروز چنین تخلف فرضی، سریعا اطلاع یافته و فرد متخلف را از سیستم حذف می کنند.

بازنگری در خصوص میزان جریمه‌ها ضروری است

رئیس پلیس راه استان در پاسخ به سئوال خبرنگار مهر در خصوص وضعیت جرائم اظهار داشت: میزان جرائم ناکافی است و درخواست ما از مجلس شورای اسلامی و دولت، انجام بازنگری های لازم دراین خصوص است و معتقد هستیم بهای تخلفات باید افزایش یابد و موارد توقیف خودرو نیز بیشتر شود.

وی بیشترین مشکل پلیس راه را توقعات نا بجای مردم و برخی افراد از پلیس دانست و اظهار داشت: در حال حاضر حدود 90 درصد مردم استان اهل تخلفات رانندگی هستند.

صفوی از کاهش 18.5 درصدی تخلفات استان در چهارماهه سال جاری خبر داد و گفت: نقش مطبوعات در کاهش این تخلفات قابل توجه است.

وی اظهار داشت: درحال حاضر تنها مسیرهای موته - گلپایگان و بادرود - کاشان در استان اصفهان دارای اشکالات جاده ای است و عامل بقیه تلفات، عامل انسانی است.

رئیس پلیس راه استان وضعیت جاده ها در چند روز آینده را به وضعیت نوروز تشبیه کرد و افزود: بازگشت مسافران و شروع برخی سفرها تا پیش از آغاز ماه مبارک رمضان دلیل این امر است و برای آن، تا کنون 150 دستگاه تیم آشکار، 75 تیم نامحسوس و 25 تیم کنترل ناوگان مسافربری تعیین شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۱:۲۴

با این حساب اگر یک قاچاقچی مایه دار مثلا 100 میلیون پیشنهاد رشوه داد باید 300 میلیون پرداخت بشه درسته ؟ امیدوارم.... !!؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۰:۱۶

با تشكر از زحمات پرسنل ذحمتكش پليس راه ،نياز به فرهنگ سازي بيشتري هست

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۰۹:۵۳

تمام اين افزايش قيمت جريمه بي معني است تا هنگامي كه مهلت زماني براي پرداخت جريمه قانوني نشود همين آش است و همين كاسه. وقتي جريمه از نظر راننده خلافكار يك برگه كاغذ بي ارزش باشد كه براحتي بتوان در هيئت حل اختلاف ميزان آنرا كم كرد يعني عرفا راننده اجباري به پرداخت آن نداشته باشد واقعا هيچ فرقي با كاغذ پاره نميكند. جريمه بايستي همان برهه زماني از طرف خاطي احساس شود. پرداخت نكردن جريمه در وقت خود همانقدر بي معني است كه تعيين زمان اجراي يك حكم دادگاه توسط خود محكوم. مسلما فكر نميكنم اين موارد در جاي ديگري در دنيا غير از ايران وجود داشته باشد. مطمئن باشيد اگر جريمه ها را صد هزار برابر هم كنيد اثري ندارد ولي با اجراي قانون مهلت زماني پرداخت با همين مقادير بسيار اثر گذار خواهد بود.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۰۹:۳۰

"در حال حاضر حدود 90 درصد مردم استان اهل تخلفات رانندگی هستند."
مفهوم این جمله چیست آیا این 90 درصد رانندگان از اقلیتی از کل جامعه هستند. یا بصورت آماری از 90 در صد جامعه هستند. اگر مورد دوم باشد وای به حال ملتی که 90 در صد آن اهل تخلف هستند!!!!!؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۲۱:۵۲

به جناب سرهنگ محمدرضا صفوی بفرمایید که اینها همه اش شعاره!
شما هر جای مملکت که خواستی خلاف بکن و نسبت به خلافی که انجام دادی به برادران نیروی انتظامی پرداخت داشته باش، مساله حله!
عوض وعده و وعید، حقوق این افراد را زیاد کنند

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۲۱:۰۱

اگر مردم درخواست دریافت رشوه توسط مامورین را به اطلاع برسانند چطور با انها برخورد خواهد شد؟زیرا این مورد به مراتب خیلی بیشتر از مورد فوق می باشد!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۲۰:۳۹

شخصا چندين دفعه پليس از من شيريني گرفته است. ( گرچه مطمئنم منتشر نمي کنيد )

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۱۹:۴۲

چنین چیزی امکان پذیر است؟؟!!
از فردا نقل می شود همه می خواستند به من فلان میلیون تومان رشوه دهند و ...

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۱۹:۳۰

درصدی که جناب فرمودند بستگی به نرخ تورم داره امسال فعلا با این نرخ محاسبه انجام تخلف موجب رسیدگی قرار میگیره .

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۱۹:۰۶

عکسش هم صادقه ؟!! (با احترام به اکثریت کارکنان محترم پلیس راه)

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۱۹:۰۲

با سلام، تا جایی که من می دانم «جرائم» جمع جرم است و نه جریمه. بنابر این این جمله کاملا بی معنی است: «میزان جرائم ناکافی است» نمی دانم اشنتباه از طرف شما بوده یا گوینده. لطفا بیشتر دقت کنید،

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۱۷:۱۳

از کسانی که باید حافظ و ضابط قانون باشند بعید است که این طوری حرف بزنند. برادر من! ایراد اتهام واهی به مردم جرم است و برای اثبات پیشنهاد یا پرداخت رشوه نیاز به مدرک و مستندات داریم. والا هر کس ؛ هر کس را که دلش خواست لو می دهد و شما هم وا می مانید که چکار کنید. فرض کنید به چشم خودمان ببینیم؛ چطور اثبات کنیم؟ و شما چطور صحت و سقم آن را بررسی می کنید؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۱۶:۵۸

بالاخره فرصتی شد تا من هم درد دل دیرینه ام را در این زمینه بگویم. به نظر من در شهر اصفهان از نظر رعایت (یا بهتر است بگویم رعایت نکردن) مقررات راهنمای رانندگی به اندازه یک بخش یا روستا هم به قوانین عمل نمی شود. پلیس تقریبا نقش یک مترسک را دارد. سرعت غیر مجاز و عبور از چراغ قرمر بیداد می کند. چند وقت پیش یکی از بستگان نزدیکمان توسط یک راننده متخلف که هم سرعت غیر مجاز داشت و هم از چراغ قرمز عبور کرده بود کشته شد آنهم در یک محله بسیار خلوت و در روز تعطیل. در این شهر موتورسوارها گویی اصلا ترمز ندارند. ترا به خدا اینها را منعکس کنید.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۱۶:۵۱

با سلام عمده ترین ضعف و اشکال را باید در سیستم آموزشی که نقش اساسی در فرهنگ سازی دارند جستجو کرد. اگر مراکز آموزشی و سیستم آموزشی از اصول و روش های علمی برخوردار شود من فکر می کنم مبنا و اساس این میزان جرایم رانندگی کاهش یافته و آنگاه نیازمند کنترل و نهادینه کردن فرهنگ رانندگی در جامعه می باشیم. شیوه های آموزش رانندگی اگر به واقع مبنای اصولی و مورد استفاده قرار گیرد نه تنها کمک بزرگی به کاهش جرایم رانندگی می نماید بلکه باعث برطرف شدن بخشی از معضلات ترافیکی می گردد که خود نقش عمده ای در فرهنگ سازی دارد. مورد دیگر هماهنگی تمامی ارگانها از قبیل صدا و سیما و فیلمسازان در ترویج این فرهنگ نقش آشکار و انکار ناپذیری دارند. با تشکز

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۶ ۱۴:۳۳

لطفا در همین مورد یک فکری هم بحال ماموران جاده های هراز و چلوس بکنید که خیلی ...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.