آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

نوزادي كه از مادرش جدا شده بود، بازگردانده شد

نوزادي كه به زور از مادرش جدا شده بود در كمتر از چند ساعت به آغوش مادر بازگردانده شد.

معاون دادستان عمومي و انقلاب مشهد گفت: نوزادي كه به زور از مادرش جدا شده بود در كمتر از چند ساعت به آغوش مادر بازگردانده شد.

به گزارش ایرنا، قاضي محمد بخشي محبي روز چهارشنبه افزود: مادر اين نوزاد ديروز به دادسرا مراجعه و ادعا كرد همسر معتادش به زور نوزاد هشت ماهه را در پارك از وي گرفته و از محل متواري شده است.

وي ادامه داد: پرونده طلاق اين زن از همسرش نيز در دادگاه خانواده در دست پيگيري است لذا با توجه به شيرخوار بودن نوزاد و اعتياد شديد پدر ممكن بود بچه دچار مشكلات شود لذا موضوع به سرعت در دستور كار قرار گرفت.

معاون دادستان عمومي و انقلاب مشهد گفت: پس از تحقيقات مشخص شد نوزاد در خانه برادر اين مرد در منطقه خواجه ربيع نگهداري مي شد.

وي افزود: از آنجا كه طبق قوانين مدني و حمايت از خانواده حضانت طفل تا هفت سالگي با مادر است پس از صدور دستورات لازم از سوي داديار شعبه ٦٣١ به كلانتري خواجه ربيع، اين نوزاد كه در شرايط بسيار نامناسبي از نظر مراقبت و تغذيه نگهداري مي شد به مادرش بازگردانده شد.

بخشي محبي با تاكيد بر حمايت دادستاني از حقوق زنان گفت: از پدر اين نوزاد نيز تعهد عدم ايجاد مزاحمت دوباره براي همسر و فرزندش اخذ شد و چنانچه دوباره نسبت به اينگونه اعمال اقدام كند با وي برخورد قضايي مي شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.