آخرین خبربرد در دقایق آخر استقلال با امضای آسانی
3بازدید

وقتی هشدارهای «تابناک» جدی گرفته نشد؛

بلغارها هم به مسافران ایرانی دهن‌کجی کردند

پس از پیاده شدن از هواپیما در حالی که منتظر استقبال از سوی مسئولان تور گردشگری بودیم، با رفتار بسیار توهین آمیزی به سوله‌ای که حتی کوچکترین امکانات مانند آب آشامیدنی نیز نداشت، منتقل شده و دوربین‌های تلویزیون بلغارستان با حالت اهانت‌آمیز، شروع به تهیه گزارش از ما کردند. این در حالی بود که تماس‌های لیدر تور برای برقراری ارتباط با سفارت ایران در بلغارستان نیز بی‌نتیجه ماند و حتی پس از آگاهی ...

بلغارها هم به مسافران ایرانی دهن‌کجی کردند

صدوچهل و هفت مسافر ایرانی در ساعت چهار و بیست دقیقه به وقت محلی (هفت و بیست دقیقه به وقت ایران) پس از ورود به شهر ساحلی «وارنا» در کشور بلغارستان به طرز اهانت‌آمیزی به سوله‌ای پیرامون فرودگاه وارنا منتقل شدند.

به گزارش خبرنگار «تابناک»، این مسافران که به واسطه آژانس خدمات مسافرتی «ایران مرکز» که مدیر آن از دوستان نزدیک یکی از مقامات سفارت ایران در بلغارستان است، با هواپیمای اجاره‌ای شرکت هواپیمایی بلغار ایر به شماره پرواز 7028 به مقصد وارنا حرکت کردند. همه مسافران این پرواز که بنا بر تبلیغات این تور، گمان می‌کردند به زودی راهی سواحل Sunny beach می‌شوند، پس از ورود به فرودگاه وارنا، تحت تدابیر امنیتی به یکی از سالن‌های غیراستاندارد فرودگاه برده شدند.

در همین حال، یکی از مسافران این پرواز در تماس با خبرنگار «تابناک» به شرح آنچه رخ داده پرداخت و گفت: پس از پیاده شدن از هواپیما، در حالی که منتظر استقبال مسئولان تور گردشگری بودیم، با رفتار بسیار توهین‌آمیز به سوله‌ای که حتی کوچکترین امکانات مانند آب آشامیدنی نیز نداشت، منتقل شده و دوربین‌های تلویزیون بلغارستان با حالت اهانت‌آمیز، شروع به تهیه گزارش از ما کردند. این در حالی بود که تماس‌های لیدر تور برای برقراری ارتباط با سفارت ایران در بلغارستان بی نتیجه ماند و حتی پس از آگاهی سفارت و پس از گذشت چند ساعت، هیچ واکنشی از خود نشان نداد.

البته ناگفته نماند که مسئولان بلغاری آن همه پس از چند ساعت، علت این برخورد را رعایت نکردن سقف مورد توافق دو طرف در اعزام گردشگر اعلام کردند.

این گزارش می‌افزاید: بروز این مشکلات، در حالی است که نزدیک به دو سال است که سفارت ایران در بلغارستان بدون سفیر اداره می‌شود و وزارت خارجه کشورمان با گذشت این زمان و بدون هیچ پاسخ قانع‌کننده‌ای، تنها سعی در توجیه این کار دارد. کوتاهی وزارت امور خارجه در فرستادن سفیر به این کشور مهم بالکان و عضو اتحادیه اروپا و تداوم روند مدیریت کاردار موقت سفارت که باعث ایجاد نارضایتی شدیدی در میان ایرانیان و دانشجویان و حتی توریست‌های ایرانی که به آن کشور سفر می‌کنند، شده است، به هیچ عنوان توجیه‌شدنی نیست.

گفتنی است، چندی پیش، «تابناک» با هشدار نسبت به تعلل وزارت خارجه در فرستادن سفیر به این کشور به گوشه‌ای از فرصت‌هایی که به واسطه مدیریت ضعیف سفارت ایرن در بلغارستان در نبود سفیر از دست رفته بود، اشاره کرد؛ از جمله این فرصت‌ها، می‌توان به شرکت نکردن ایران در اجلاس بسیار مهم انتقال گاز ناباکو ـ که چند ماه پیش در آن کشور برگزار شد ـ اشاره کرد.

هرچند ممکن است بسیاری این رخداد را متوجه شرکت گردشگری که مدیریت این تور را بر عهده داشته‌، بدانند، با بررسی حوادث مشابه که در دو سال اخیر رخ داده و سابقه روابط نزدیک بلغارها با کشورمان، می‌توان سیر نزولی سطح روابط دوجانبه و مشکلاتی از این دست را در سطحی بالاتر و به ویژه خلأ وجود سفیری توانمند دید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۲۱:۰۴

همين كه باتون و گاز اشك آور نخوردند بايد خدا رو شكر كنند

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۲۰:۴۶

حقمونه... لابد انتظار دارید سران بلغاری کت شلوار تن هموطنانمون بکنن با کلی تشریفات و با بدرقه رئیس جمهورشون بفرستنشون ایران؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۲۰:۳۱

لطفا اون نظر منو بذارید اینجا که در مورد پدرم که مسافر این هواپیما بود گفته بودم ...عین حقیقتو گفتم ..حالا میل خودتونه

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۹:۵۷

کجاش را دیدیم این اولش است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۹:۲۳

نه این چیزا چیه می گین همه اخن ما خوبیم. بقی جهان دارن گاو می چرونن!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۹:۲۲

حالا اگر یک آقایی به عنوان سفیر !!هم داشتیم واقعا فکر میکننین کاری میکرد ؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۹:۱۳

"اوه یعنی ما اینهمه آدم پولدار داریم؟!! بابا ما رو هم ببرین ما که همش باید درس بخونیم. حتمن رنگ هواپیماشون هم سبز! بوده!." عقده چه می کنه! چماق بدم خدمتنون؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۸:۴۸

فکر کنم از سوله های کهریزک بهتر بوده جا شکرش باقیه

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۸:۴۵

"" تو نماز جمعه بگیم مرگ بر همه دنیا غیر خودمون "" چه طوره ؟!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۸:۲۵

اونیکه به جای سواحل زیبای خزر و مناطق دیدنی آستارا و حیران و شهمیرزاد و شیراز و ... میخواد بره "وارنا" و پول مملکتو برای خوشچرانی نفله کنه، هر چی بکشه حقشه! اصلا ما خودمون گفیتیم یه کمییییییییییییییییییی گوشمالیشون بدن!
دوستی این کامنت رو گذاشته بود که قبلا سونامی چند سال پیش رو بعهده گرفته بود. درخواست می شود تا در سواحل جنوب فرانسه زلزله ایی واقع نشده ایشان راجلب و به شکل مناسبی بازجویی شود شاید تمایلی جهت عزیمت به دیار باقی پیدا کنند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۸:۲۲

کم کم به جائی میرسیم که افغتنها هم ما را تو فرودگاه هاشون انگشت نگاری و تفتیش و بی احترامی کنند. این است غرور ایرانی و عزتی که ازش دم میزنند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۸:۲۱

تیمسار محمدکریم عابدی گفت:دولت خاتمی چه‌ها بر سر این ملت آورد، در صحنه بین‌المللی ذلت را به ملت تحمیل کرده و همواره نوکری آمریکا را می‌کرد.
:::الان برای یک سفر معمولی ما باید نوکری همه را بکنیم آخرش هم ببینید اون از ازاله بکارت دختر مسلمان ایرانی حین بازرسی بدنی پلیس امارت این هم از این رفتار در بلغارستان این هم از پلیس ترکمنستان که راننده ایرانی مانند دوستان در بعضی بازداشتگاهها در زیر تنبیه! بدنی کشت .

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۸:۱۹

متاسفانه پدر من هم مسافر این هواپیما بوده در تماسی که من با وی داشتم گفت پلیس وارنا خیلی مودبانه با ما برخورد کرد و دلیل فرستادن آنها به یک سوله که بعدا با ساندویج هم از آنها پذیرایی شده بود ناهماهنگی مدیریت آژانس مسافرتی ایرانی با مسئولین بلغار بوده...

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۸:۱۰

ای بابا ! ما نفهمیدیم این کاردار مادر مرده در صوفیا چه پدر کشتگی با اداره کنندگان سایت دارد ؟ بابا جان ! برادر عزیز ! آقای عزیز ! شما که می دانید پاسپورت ما الان از نظر ارزش در پایین ترین سطح در جهان قرار دارد! و این درحالی است که قبلا ایرانی نیاز به گرفتن ویزا برای رفتن به خارج نداشت ! الان در تمام کشورها به ما بی احترامی می شود ! وقتی که مسئولین کشورمان ما خس وخاشاک می خوانند و وقتی که ما را در سوله های آلوده زندانی و تعذیب می کنند ! انتظار دارید بلغارها یا دیگران ما را به هتل 5 ستاره ببرند ؟ اگر سری به فرودگاه دبی ، جده ، مرز های خروجی عراق و... بزنید شاهد صحنه هایی بدتر از این خواهید بود ! دیگر جایی نیست که احترام ما را حفظ کنند حتی در کشورمان ! لطفا به جان بچه هایتان ایم مطلب را چاپ کنید هر چند که تاثیری ندارد .

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۷:۵۹

صفیر ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ بی سواد سفیر یعنی واقعا نمی دونی .!!!!!!!!!!!!!!!!!!! در ضمن اینجور مسافرتها را نروید . چیزیتون میشه ؟ جالبه اول هم می رن ساحل ....................

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۷:۵۵

من میگم این هفته در نماز جمعه شهار مرگ بربلغارستان را هم اضافه کنیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۷:۵۳

حقمونه دقیقا حقمونه

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۷:۴۵

حقمونه

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۷:۲۴

وقتی موسوی می گفت ملت ایران عزت خود را از دست داده یک چیزی می دانست

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۷:۱۹

این روزها بازار زیر سوله نگه داشتن خیلی داغ هست پس چرا بلغاریها از قافله عقب بمانند؟؟؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۷:۰۸

به اون آقایی که می گه آغوششون را برای آمریکا باز کنن... فعلا که آغوش شما برای روسیه بازه وضعمون اینه. حداقل بگذارید چند وقتی آغوشمنو برای آمریکا باز بشه شاید یه فرجی شد !!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۴۴

من در سالهاي قبل 3 بار به اين سفر رفته ام. آخرين بار 3 سال قبل بود. هيچ برخورد بد يا بي احترامي از سمت بلغارها نديده بودم. بايد ديد اين بار چه اتفاقي افتاده است كه لطف آنها نسبت به ايرانين گل كرده است.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۳۷

شما تمام گزارش را روى نبودن سفير متمركز كرده ايد. وقتى شركت گردشگرى كارهايش خر توخر است از دست سفير كارى ساخته نيست . دو سال پيش ما با يكى از همين آژانس ها عازم وارنا بوديم. با پنج ساعت تاخير، ساعت ۱۲ شب از فرودگاه امام خمينى پرواز كرديم . مدير آژانس علت را نا معلوم بودن هتل هاى محل اقامت مسافرين اظهار مى كرد. در هتل هم چون از قبل رزرو نشده بود، هر شب مى بايستى در اتاق هاى متفاوتى كه خالى مى شد منتقل شويم . در نهايت، يك روز قبل از خاتمه اقامت به مسافرين اطلاع دادند چون دولت بلغارستان به هواپيما هاى توپولف از ايران كه فاقد استاندارد هاى ايمنى است اجازه ورود به وارنا را نمى دهد همه بايد با اتوبوس به استانبول برويم و از آنجا با هواپيما به تهران . البته در فرودگاه استانبول هم هشت ساعت منتظر شديم تا توپولف تشريف بياورد . در تهران وقتى از مدير آژانس از جمله پرسيديم مرتيكه ... اين چه طرز هتل رزرو كردن بود اظهار داشت چون تا روزهاى آخر مطمئن نبودند كه تعداد مسافرين به حد نصابى برسد كه پرواز انجام شود بنا بر اين به موقع براى رزرو هتل اقدام نكرده بودند و.... حالا بفرمائيد توى اين گيرو دار سفير از صوفيه پايتخت بلغارستان چكار مى توانست بكند ... شما هم توى دعوا دارين نرخ تعين مى كنيد و مى خواهيد يك سفير قالب كنيد ... مى بينيم در كشور هائى كه سفير داريم چقدرتحويل مان مى گيرند ... البته اگر اين تجربه را درج بفرمائيد!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۳۲

جای شکرش باقیه که توریست ها رو به کهریزک وارنا نبردند

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۳۰

ببینید حداقل تا چهار سال وضع همینه، باید سعی کنیم تا صبور تر باشیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۲۸

وقتی تو خود ایران با ایرانی بهتر از این رفتار نمیشه، از بلغارها چه انتظاری دارین؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۲۲

موقعی که جوانهای خودمون رو در سوله نگه می داریم چه توقعی از اونا داریم

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۲۱

با سلام. من فقط یک موضوع را گوشزد کنم در طی این 14 سالی که در بلغارستان(یک کشور ضعیف اروپای شرقی) ساکن هستم.ندیده بودم که با 147 شهروند خارجی این برخورد شنیع انجام بگیره.از دیروز ده بار تلویزیون های مختلف بلغارستان تصاویر این گردشگران را نشان دادند. واقعا قلب هر بیننده ای درد میگرفت وای بحال ما ایرانی ها.آخه تا چه وقت باید شاهد این توهین ها به واسطه بی کفایتی اعضای سفارتمان باشیم.دولت جدید یک فکر اساسی بکند لطفا.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۰۹

ایرانیان ملتی عزت مند اند. چون موشک امید هوا می کنند و چون انرژی هسته ای دارند. اینکه سالی یکبار رنگ میوه بر سفره ی خود نمی بینند و یا در هر کشور زیر پونز و خرده ای تحقیر می شوند که عزت ملت را مخدوش نمی کند! باور کنید، اسنادش در وزارت خانه موجود است

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۶:۰۷

وقتي تو شهر کسی پيدا نميشه ، قورباغه هم هفت تير کش ميشه!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۵۷

وقتی تو ایران جواب شعارو با باتوم میدن میخوای اونجا ایرانیا رو رو سرشون بذارن بگن بفرمایین شما شخصیت انسانها رو تکریم میکنین بفرمایید احترام به ایرانیا که میگه و مدعیشه همینه دیگه تاسف باید خورد

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۵۴

انها رفتند فسق و فجور همه کشورها هم دشمن ایران هستند با عراقیها هم قبلا جنگ داشتیم بابا برخورد مردم سوریه هم باما خوب نیست

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۵۲

هر چی باشه از کهریزک و اوین خودمون بهتره

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۴۲

سايت محترم تابناك براي من سوال پيش امده كه چرا نظر من را در مورد نقش خود مسافران در بوجود امدن اين مسئله چاپ نكرديد؟ ايا طرح اين مسايل براي حل و ريشه يابي ان است يا صرفا در جهت زير سوال بردن وزارت خارجه؟ اگر هدف حل ريشه اي انست بايد تمتم عوامل دخيل را بررسي كرد تا نتيجه مطلوب گرفت لطفا اين جانب را از ترديد در اوريد كه هدف شما واقعا از انعكاس خبر چه بوده با توجه به تاييد وچاپ پيامهايي كه يكسويه هستند
با تشكر يك هموطن

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۳۹

این ها می خواهند با این کارهاشان ما را عصبانی کنند و تو فکر مردم بکنند که مقصر دولت ایران است . . .

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۳۷

بازم خدا رو شکر نبردنشون کهریزک.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۳۷

چقدر حقیر شدیم. نمیتونیم رفتار متقابل انجام دهیم چون کسی اینجا نمیاد .

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۳۶

اونیکه به جای سواحل زیبای خزر و مناطق دیدنی آستارا و حیران و شهمیرزاد و شیراز و ... میخواد بره "وارنا" و پول مملکتو برای خوشچرانی نفله کنه، هر چی بکشه حقشه! اصلا ما خودمون گفیتیم یه کمییییییییییییییییییی گوشمالیشون بدن!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۲۹

"امروز ملت ایران با عزت ترین ملتها در دنیاست" نقل از دکتر احمدی نژاد

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۲۵

درمورد آن شخصی که گفته از شیعیان بلغارستان ! است و به محل فسق و جور نروید می خواهم بگویم نه انکه اونایی که به مکه و مدینه یا عتبات عالیات می روند و چقدر تحویل می گیرند!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۲۵

همین کار را هر روز سوریه انجام می ده هیچ کس صداش در نمی یاد. تا به حال اگر سوریه رفته باشید دیدید که ایرانی ها را کجا پیاده می کنند.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۱۴

ضعیف ترین وزارت امورخارجه درطول تاریخ انقلاب .

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۰۲

بابا کشور دیگه داغون تر از قبرس سراغ دارید تو اروپا، به اندازه یک منطقه تهرانم جمعیت نداره، واسه ویزاش باید سند خونه، حساب بانکی 10 میلیونی.... بدی، تازه باید ثابت کنی واسه چی میری، توریستی هم تنها نمیتونی بری، تازه آخرش تو فرودگاه قبرس چک می کنن حداقل 800 یورو داشته باشی
با تشکر از دولت !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۰۱

پس مي گفتن فقط زندان كهريزك سوله داره. اونا هم دارن؟

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۵:۰۰

آب که از سر گذشت، چه یک وجب چه صد وجب

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۴:۵۶

دولت پاسخ دهد.چرا و بچه علت در همه كشور هاي دنيا البته آنها حقشان بوده چون براي ..... رفته بودن وارنا

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۴:۵۴

1- چه جوري جرات كردن سوار هواپيما بشوند؟2-دلايل عدم سقوط هواپيمايشان بايد بررسي شود.3-بيايند اين مسافران به ايران يقشونو ميگيريم سرشان را به سقف ... !

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۴:۵۱

دنيا قدرت نظام ما را باور كرده اسنادش هم در وزارت امور خارجه موجود است !

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۴:۵۱

MAN EMANDARAM AJAR FAGHAT 1 ROOZ YEKI AZ MAGHAMATE MAMLEKATI YA 1 BAZRESE VAZIN VA SALEM AZ TASHKILATE SEFARATE IRAN AZ SOFIA BAZDID KONAD VA BEKHOOSOOS BE RAFTARE KAMELAN GHAIRE GHANOONI KARDARE ANJA DAR ERTEBATE IN SHERKATE IRANI TAVAJOH NAMAYAD DIGAR SHAHE CHENIN ETTEFAGHATI NAKHAHIM BOOD TAMAMIE PERSENEL VA IRANIHAYE MOGHIME INAJA IN MOZOO RA JOVAHI MIDAHAND

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۱۷ ۱۴:۴۹

قابل توجه رییس جمهور منتخب .

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.