آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
11بازدید

رونمایی از پلاک‌های جدید خودروهای نظامی

رییس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا از رونمایی پلاک‌های جدید خودروهای نیروهای مسلح خبر داد.

رییس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا از رونمایی پلاک‌های جدید خودروهای نیروهای مسلح خبر داد.

به گزارش ایسنا، سرهنگ سعید روحی ظهر امروز در حاشیه مراسم رونمایی از پلاک خودروهای نظامی به خبرنگار ایسنا گفت: از زمان بکارگیری پلاک‌های جدید برای خودروها، طرح ساماندهی خودروهای نهادها و ارگان‌های مختلف نیز در دستور کار قرار گرفت.

وی با بیان اینکه پلاک خودروهای متعلق به نیروهای مسلح نیز پس از جلسات متعدد ناجا با ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب رسید، اظهار کرد: شکل نهایی و ضوابط مربوط به این پلاک‌ها و آیین‌نامه در اسفند ماه سال 94 در ستاد کل نیروهای مسلح به تصویب رسید و به نیروهای مسلح ابلاغ شد.

رییس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا ارتقای ایمنی، کاهش امکان جعل، فراهم شدن امکان گزارش‌گیری از تخلفات احتمالی و... را از جمله مزایای این پلاک‌ها برشمرد.

وی افزود: پلاک‌های جدید خودروهای نیروهای مسلح، ابعادی مانند دیگر پلاک‌ها داشته و 52 سانتیمتر در 11 سانتیمتر طول و عرض دارد.

روحی با اشاره به رنگ‌ها و مشخصات ظاهر این پلاک‌ها خاطرنشان کرد: پلاک‌های آبی فیروزه‌ای و حرف میانی «ف» مربوط به خودروهای ستاد کل نیروهای مسلح است، پلاک‌های خاکی رنگ با حرف میانی «ش» مربوط به ارتش، پلاک‌های سبزرنگ با حرف «ث» مربوط به سپاه پاسداران، و پلاک‌های آبی فیروزه‌ای با حرف میانی «ز» مربوط به وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح است.

به گفته رییس مرکز شماره‌گذاری پلیس راهور ناجا، نیروی انتظامی نیز به عنوان یکی دیگر از زیرمجموعه‌های نیروهای مسلح از مهرماه 91 پلاک‌های خود را به روزرسانی کرد و پلاک‌های سبز رنگ با حرف میانی «پ» مربوط به ناجاست.

1464603108182_photo_2016-05-30_14-27-31.jpg

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۱۱ ۱۳:۱۶

چرا حتماً عدد 11 باید در پلاک قید بشه ؟
اگر 11 مفهومی نداره چرا بر روی آن اصرار میشه ؟
اگر مفهوم داره لطفاً شفاف توضیح بدن مفهومش چیه ؟
اگر مفهوم داره چرا از اعدادی که در فرهنگ اسلامی دارای مفاهیم شناخته شده هستند استفاده نشه مانند 5 - 7 - 12 - 14 - 19 ( راز قرآنی ) - 40 - 114 - 313 و از عدد 11 که شدیداً دارای مفاهیم ضد الهی است استفاده نشه . مگر این کشور و حکومت ، اسلامی و خدایی نیست ؟

مهران۱۴۰۵/۰۵/۲۵ ۱۲:۲۳

پلاک های نظامی و دولتی همگی با عدد ۱۱ میباشد به جهت اینکه تمام این پلاک ها متعلق به فرماندهی مرکزی ارگانها مختلف میباشد و آنها در تهران هستند و همچنین از سپی دیگر تعداد این پلاک ها محدود و به حد نصاب سریال ۲۲ ن سیده اند

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۱۱ ۰۰:۱۰

پس نیرو انتظامی چي

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۱۰ ۲۳:۰۷

پلاک ارتش مثل تاکسیه

ناشناس۱۳۹۵/۰۳/۱۰ ۲۰:۲۳

نیروی انتظامی ؟؟؟

razavi۱۳۹۵/۰۳/۱۰ ۱۶:۵۴

واقعا چه نیازی است که پلاک هر کدام از نیروها به یک رنگ باشد ، آیا از نظر امنیتی مشکلی پدید نمی آورد و شناسایی را برای دشمن آسانتر نمی کند؟ اگر همه را یکرنگ می کردند آز روی کد و شماره مشخص نبود برای کدام ارگان است؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.