آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

آسمان پایتخت دیشب شهاب باران بود

وی اصلاح چیدمان نوری در شهرها را علاوه بر جلوگیری از مصرف نابجای انرژی ، سبب ایجاد منظره های زیبای شب دانست.

صدها جوان و نوجوان تهرانی دیشب بارش شهابی " بُرساوْش" را رصد کردند.

محمدجواد امیری، رییس فرهنگسرای" تابستانه امید" در مصاحبه با واحد مرکزی خبر گفت: این فرهنگسرا با برگزاری جشنواره نجوم و فراهم آوردن امکانات رصد آماتوری امکان رویت و رصد بارش شهابی "برساوْش" و همچنین دیگر سیارات منظومه شمسی و از جمله سیاره مشتری را برای جوانان و نوجوانان علاقمند به نجوم فراهم کرد.

وی آلودگی نوری شهرها را از جمله عوامل از دست رفتن زیبایی های شب در شهرها ذکر کرد و گفت: آلودگی نوری سبب شده است تا درک زیبایی های شب در شهرهای بزرگی مانند تهران امکان پذیر نباشد.

وی اصلاح چیدمان نوری در شهرها را علاوه بر جلوگیری از مصرف نابجای انرژی ، سبب ایجاد منظره های زیبای شب دانست.

در حاشیه این جشنواره نمایشگاهی نیز از نقاشی کودکان در باره نجوم و همچنین تئاتر خیابانی با محوریت شخصیت های تاریخی نجوم برگزار شد.

در بارش شهابی دیشب تهران هر ساعت حدود 120 شهاب از صورت فلکی "برساوش" قابل رویت بود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۲ ۱۲:۲۱

دوست دارم عکسهای گرفته شده را ببینم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۲ ۱۱:۴۹

ديشب خوب به ما چه سودي ميرسونه اين وبايد ديروز اعلام ميکردي

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۲ ۱۱:۴۴

کار این اغتشاش گران بود شهاب کیلوی چنده همون بهتر ندیدیم

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۲ ۱۱:۲۷

اه، بازم از دست دادم، 5 سال است که به دلیلی از دست می دهم

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۲ ۱۱:۰۸

دریغ از یک عکس

ناشناس۱۳۸۸/۰۵/۲۲ ۱۰:۲۹

والا ما رفتیم بالا پشت بام ساعت 11:30 شب ولی هیچی ندیدیم

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.