آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

شهريه دانشگاه آزاد افزايش نمي‌يابد

وزير علوم، تحقيقات و فناوري گفت: «شهريه دانشگاه‌هاي آزاد، پيام نور، علمي کاربردي و دوره‌هاي شبانه در سال تحصيلي آينده هيچ افزايشي ندارد.» زاهدي درباره شهريه دانشگاه‌ها در سال تحصيلي آينده، گفت: «وزارت علوم فقط با افزايش 10 درصدي شهريه ورودي‌هاي جديد دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي موافقت کرده است که دليل آن نيز مشکلات مالي شديد اين دانشگاه هاست، در حال حاضر تعدادي از مدارس غيرانتفاعي شهريه‌هاي ميليوني مي‌گيرند در حالي که شهريه دانشگاه‌هاي غيرانتفاعي حتي به يک ميليون هم نمي‌رسد.»

به نوشته «سرمايه» به نقل از ايلنا، وي درباره اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامي گفت: «ماموريتي به هيات موسس دانشگاه آزاد داده شده بود که طي دو ماه اساسنامه اين دانشگاه را تصحيح کند و به شوراي عالي انقلاب فرهنگي ارائه دهد، پايان مهلت دانشگاه آزاد به مباحث انتخابات خورد و در حال حاضر شوراي عالي انقلاب فرهنگي منتظر اساسنامه اصلاح شده دانشگاه آزاد اسلامي است. هرچند که يکي از شرايط اصلاح اساسنامه اين دانشگاه اين بود که اگر در موعد مقرر اساسنامه دانشگاه آزاد آماده نشد شوراي عالي انقلاب فرهنگي مي‌تواند خودش اساسنامه را تغيير دهد.»

همچنين زاهدي هرگونه تشديد برخورد حراست با دانشجويان در سال تحصيلي جديد را رد کرد. او همچنين افزايش آمار اساتيد بازنشسته در دولت نهم را درست ندانست و اين آمار را عادي دانست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.