آخرین خبرترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید
5بازدید

اولروم: ذوب‌آهن با خوش‌شانسي فرار كرد

در اين بازي تماشاگران حمايت زيادي از تيم ما انجام دادند و اميدوارم با پيروزي در بازي‌هاي آينده جواب حمايت آنها را بدهيم.

مهاجم تيم‌ فوتبال تراكتورسازي گفت: بهتر از ذوب‌آهن بازي كرديم و اين تيم با خوش شانسي از شكست فرار كرد.

عرفان اولروم در گفت‌وگو با فارس، در مورد تساوي مقابل ذوب‌‌آهن اظهار داشت: مي‌دانستيم ذوب‌آهن تيم خوب و بزرگي است، اما در بازي روز گذشته بازي خيلي خوب و با قدرتي را مقابل اين تيم برگزار كرديم.

وي ادامه داد: مي توانستيم در اين بازي بيش از 3 گل وارد دروازه ذوب‌آهن كنيم كه متاسفانه با بدشانسي و بي دقتي توپ‌هايمان به گل تبديل نشد. ذوب‌آهن با خوش شانسي از شكست برابر ما گريخت.

مهاجم تراكتورسازي تبريز تصريح كرد: در اين بازي تماشاگران حمايت زيادي از تيم ما انجام دادند و اميدوارم با پيروزي در بازي‌هاي آينده جواب حمايت آنها را بدهيم.

اولروم يادآور شد: مطمئنم تراكتورسازي تنها با يك پيروزي اوج خواهد گرفت و دوست دارم اين پيروزي‌ها از بازي مقابل شاهين در هفته سوم آغاز شود.

در مورد خط حمله تراكتورسازي و حضورش در اين پست خاطرنشان كرد: به عنوان مهاجم نوك بازي مي‌كنم و فرهاد خيرخواه و لئوناردو پيمنتا در بازي از 2 جناح به من اضافه مي‌شوند و در بازي با ذوب‌آهن نيز به همين شكل بود. دوست دارم در اين فصل مانند گذشته آقاي گل شوم و براي اين كار مصمم شده‌ام.

ديدار تيم‌هاي تراكتورسازي تبريز و ذوب‌آهن اصفهان در هفته دوم ليگ برتر با تساوي بدون گل به پايان رسيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.