آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
2بازدید

العبادی: تغییر نقشه عملیات موصل به دلیل اطلاعات

نخست وزیر عراق گفت: درپی افشای برخی اطلاعات مربوط به طرح عملیات آزادسازی موصل و اظهارات برخی نمایندگان پارلمان نقشه عملیات مزبور تغییر داده شد.

به گزارش پایگاه خبری سومریه نیوز حیدرالعبادی با اعلام این خبر افزود: برخی اظهارنظر های نمایندگان نیروهای نظامی و امنیتی را در معرض خطرقرار می داد و همین موجب اهمال تغییراتی در برنامه عملیات مزبورشد.

وی با تاکید براینکه عملیات آزادسازی موصل حتما در سال جاری انجام خواهد شد،افزود: داعش درفلوجه و اطراف آن متحمل خسارات بسیار زیادی شد وهمین روز گذشته نیز یک گروه از تروریستهای این جماعت برای فرار راه بیابان را درپیش گرفته بود که توسط نیروی هوایی هدف گرفته شد.

نخست وزیر عراق افزود: عملیات آزادسازی شمال بیجی بدون اعلام قبلی آغاز شده و همچنان ادامه دارد ؛ ما اکنون شناخت کافی و لازم از تشکیلات داعش داریم و خطر انها برای کشورهای حاشیه خلیج فارس بسیار بالاست.

وی تاکید کرد: در ماه جاری فریادها و درخواست کمک خواهی مردم موصل راداشتیم که از ما می خواستند آنها را از چنگ داعش آزاد کنیم؛ همان گونه که به مردم عراق وعده داده ایم موصل در همین سال جاری آزاد خواهد شد.

وی همچنین از علمای مذهبی خواست با فرقه گرایی مقابله کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.