آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
0بازدید

همکاری مشروط آمریکا با روسیه در سوریه

مسئولان آمریکایی می‌گویند، در صورتی‌که دولت سوریه به حملات علیه مواضع معارضان پایان دهد، دولت آمریکا طرح همکاری با روسیه در سوریه را بررسی خواهد کرد. 

به گزارش تسنیم به نقل از «رویترز»، مسئولان آمریکایی، عصر پنجشنبه اعلام کردند، دولت «باراک اوباما» رئیس‌جمهوری آمریکا طرحی برای هماهنگ کردن حملات هوایی با روسیه علیه گروه‌های تروریستی جبهه النصره و داعش در سوریه را بررسی می‌کند مشروط بر اینکه دولت سوریه بمباران مواضع معارضان «میانه‌رو» را متوقف کند.

آمریکا از معارضان سوری به اصطلاح «میانه‌رو» حمایت می‌کند ولی طرح آموزش این جنگجویان به صورت جزئی متوقف شده است تا بدین ترتیب روسیه دولت سوریه را متقاعد کند به بمباران مواضع این نیروها پایان دهد.

اما بسیاری از مسئولان آمریکایی و کارشناسان می‌گویند، بعید به نظر می‌رسد مسکو برای انجام چنین درخواست آماده باشد. از سوی دیگر، این طرح آمریکا ایجاب می‌کند که نیروهای معارضان به اصطلاح میانه‌رو از «جبهه النصره» فاصله بگیرند و به مناطق مشخص شده منتقل شوند تا در معرض حملات احتمالی نیروهای ارتش سوریه و جنگنده‌های روسیه قرار نگیرند.

پیش از این، وزارت دفاع روسیه خبر داده بود مسکو و واشنگتن بر سر لزوم افزایش هماهنگی برای اجتناب از بروز حوادث و مشکلات به هنگام اجرای عملیات نظامی در سوریه توافق کرده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمدتبريزي۱۳۹۵/۰۴/۱۱ ۱۳:۰۷

اگر ميانه رو هستند سلاح هايشان را زمين بگذارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.