آخرین خبرعکس: بازدید کیم جونگ اون از کارخانه کشتی‌سازی نامپو
3بازدید
۳

شکست نتانیاهو برای همراه‌کردن پوتین علیه ایران

یک روزنامه اسرائیلی در گزارشی اعلام کرد علیرغم سفرهای مرتب اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به مسکو، وی موفق نشده «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه را در موضوعاتی مانند ایران، حزب الله و سوریه با خود همراه کند.

یک روزنامه اسرائیلی در گزارشی اعلام کرد علیرغم سفرهای مرتب اخیر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به مسکو، وی موفق نشده «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور روسیه را در موضوعاتی مانند ایران، حزب الله و سوریه با خود همراه کند.

به گزارش فارس، «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی اخیرا دیدارهای خود با مقامات روسی را افزایش داده به نحوی که در کمتر از دو ماه، دو بار به روسیه رفته و با «ولادیمیر پوتین» رئیس‌جمهور این کشور دیدار کرد اما توافقی جدی در موضوعات اساسی یعنی حزب‌الله، ایران و موضوع فلسطین رخ نداد.

«عرب‌پست» به نقل از روزنامه «جروزالم پست» نوشت: علیرغم اینکه روابط سیاسی میان طرفین روسی و اسرائیلی محکم است و رئیس‌جمهور روسیه روابطی خوب با نتانیاهو دارد اما میان آنها ائتلاف با تفاهم راهبردی که بتواند بر روابط دو طرف در کشورهای منطقه تاثیر بگذارد، میان آنها وجود ندارد و دلیلش آن است که فاصله میان نتانیاهو و پوتین برای رسیدن به اینچنین رابطه قوی همچنان زیاد است.

در ادامه این گزارش آمده است: اختلافات میان روسیه و اسرائیل در موضوع ایران، سوریه و حزب الله زیاد است به نحوی که پس از دیدار اخیر نتانیاهو و پوتین، روزنامه‌های روسیه اینگونه تیترهایی زدند: «تو دهنی روسیه به اسرائیل». این تیترها آنچه در پشت پرده است را نشان می‌دهد.

جروزالم پست افزود: دلیل این اختلاف آن است که پوتین همچنان معتقد به بقای «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه است و روسیه باید به جنگ خود علیه داعش در اراضی سوریه ادامه دهد؛ دیگر اینکه پوتین معتقد است حزب‌الله لبنان و ایران در این اوضاع آشفته منطقه خاورمیانه، متحدان واقعی مسکو هستند.

در ادامه این گزارش آمده است: تلاش‌های ناامیدانه نتانیاهو برای اینکه روسیه باور کند که اسرائیل بهترین دوست مسکو در منطقه است به جایی نرسید و افکار برای برای همراه شدن اسرائیل و روسیه در جنگش علیه داعش در جولان از هم پاشید.

این روزنامه در ادامه اعلام کرد دلیل اساسی دیدارهای نتانیاهو و پوتین در سایه اختلافات واضح است و آن این است که پوتین معتقد است یهودیان نفوذ اقتصادی بسیاری در آمریکا دارند و این به جذب سرمایه‌گذار‌های آنها در روسیه کمک می کند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۴ ۱۱:۴۹

نتانیاهو امتیازی ندارد که برای پوتین جذاب باشد. روسیه هم از نظر تسلیحات خودش برتر است و هم ذخایر نفت و گاز دارد و هم پایگاه در سوریه. به چی اسراییل ممکنه نیاز داشته باشه که حاضر بشه ایران را از دست بده؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۲۳:۰۲

پوتین نوکر ایران نیست او با غرب مشکل دارد ایران هم بازی چه او او همان کمونیست کافر است وبس همان کینه همان روی کرد .

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۱۳ ۲۱:۵۹

خدا می دونه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.