آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
3بازدید

یک محیط‌بان دیگر دنا به گلوله بسته شد

«جواد عمادی» محیط بان دنا عصر شنبه از سوی چهار شکارچی متخلف در ضلع شمالی دنا مورد اصابت گلوله قرار گرفت و به بیمارستان سمیرم منتقل شد.

به گزارش ایرنا، مدیرکل محیط زیست کهگیلویه و بویراحمد شنبه شب در گفت وگو با خبرنگار ایرنا با اعلام این خبر، اظهار کرد: جواد عمادی در حال تعقیب چهار شکارچی در ضلع غربی دنا از ناحیه آرنج دست هدف گلوله قرار گرفت و حال وی رضایت بخش است.
 
سید اسدالله هاشمی افزود: این حادثه عصر هنگام رخ داد و هم اینک منطقه مورد نظر برای دستگیری شکارچیان متخلف متواری در محاصره مأموران محیط بانی و نیروی انتظامی است.
 
به گفته وی عمل جراحی این محیط بان روز یکشنبه در بیمارستان شهرضا انجام خواهد شد.
مدیرکل محیط زیست کهگیلویه وبویراحمد افزود: سه هفته قبل نیز یک محیط بان دیگر دنا از ناحیه پامورد اصابت گلوله قرار گرفت و پس از چند روز بستری در بیمارستان شیراز ترخیص شد.
 
منطقه حفاظت شده دنا به وسعت 93هزار هکتار در حوزه استانهای کهگیلویه وبویراحمد، فارس ،چهارمحال وبختیاری واصفهان واقع شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۰ ۰۸:۵۸

به نظر بنده قوه قضاييه بايد يه برخورد جدي و بازدارنده براي افرادي كه روي انسانهايي كه ضابط قانون هستند اسلحه ميكشند و به اين حد خشن هستند صورت پذيرد

alireza۱۳۹۵/۰۴/۲۰ ۰۸:۵۵

چرا از كشورهاى ديگه بيان ايران براى شكار،تو ايران هم مثل خيلى از كشورها شكار ممنوع بشه،،

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.