آخرین خبربرادرزاده ترامپ: از تو متشکریم
4بازدید

فعالیت فیزیکی بازاریابی‌های شبکه‌ای غیرمجاز است

رئیس پلیس فتا گلستان گفت: فعالیت شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای و اینترنتی به صورت فیزیکی و برگزاری جلسات و نشست‌های حضوری غیر مجاز است.

رئیس پلیس فتا گلستان گفت: فعالیت شرکت‌های بازاریابی شبکه‌ای و اینترنتی به صورت فیزیکی و برگزاری جلسات و نشست‌های حضوری غیر مجاز است.

به گزارش ایرنا، سرهنگ حبیب‌الله رجبلی در خصوص اقدامات برخی از مجموعه‌هایی که به صورت بازاریابی شبکه‌ای و اینترنتی در استان گلستان فعالیت دارند، اظهار داشت: فعالیت فیزیکی و برگزاری مراسم‌ها و کلاس‌های حضوری این مجموعه‌ها غیرقانونی است.
 
وی ادامه داد: متاسفانه این شرکت‌ها که از طریق مقررات قانونی خودشان در حال فعالیت هستند،‌ در حال انجام تخلفاتی هستند که ما مستندات را جمع‌آوری کردیم و به مراجع ذی‌صلاح ارسال کردیم.
 
رئیس پلیس فتا گلستان خاطرنشان کرد: این شرکت‌ها هیچگونه نمایندگی در استان گلستان ندارند و در زمان حاضر در حال اجرای جلساتی هستند که جذب هم دارند و در حال فعالیت پوششی هستند.
 
رجبلی با تایید اینکه یکی از این شرکت‌ها بیش از یک میلیون و 500 هزار نفر عضو دارد، یادآور شد: فعالیت این شرکت‌ها (Marketing Network ) همانند شرکت‌های هرمی است و چون نمایندگی این شرکت در استان گلستان وجود ندارد و اگر مشکلی پیش بیاید، ‌پیگیری موضوع برای دریافت مطالبات بسیار سخت است.
 
این مسوول انتظامی همچنین افزود: مکاتبه‌ای با فتا ناجا و وزارت صنعت، معدن و تجارت انجام شد و اقدامات و تذکرات شدید قانونی به آن شرکت داده شد و تا زمانی که شکایتی ارائه نشود، ما تنها می‌توانیم اطلاع رسانی کنیم تا مردم دچار مشکل نشوند.
 
رئیس پلیس فتا گلستان گفت:‌ تاکنون معترضان و منتقدان به این امر، محل جلسات این افراد را گزارش نکردند و این خود بیانگر این مطلب است که این شرکت‌ها بسیار پوشیده کار می کنند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.