آخرین خبرهدف مذاکرات کنونی آمریکا با ایران پایین آوردن قیمت انرژی است/ ترامپ در انتخابات کنگره شکست می خورد
5بازدید

توریست‌های آلمانی در قم حادثه دیدند

معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی قم گفت: پس از انجام مداوای توریست‌های مصدوم آلمانی توسط کادر درمانی بیمارستان شهید بهشتی قم، این مصدومان با بالگرد اورژانس ۱۱۵ قم به فرودگاه مهرآباد منتقل شدند.

معاون مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی قم گفت: پس از انجام مداوای توریست‌های مصدوم آلمانی توسط کادر درمانی بیمارستان شهید بهشتی قم، این مصدومان با بالگرد اورژانس ۱۱۵ قم به فرودگاه مهرآباد منتقل شدند.

مهدی فراهانی در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، در این خصوص گفت: در برنامه‌ای بسیار هماهنگ و دقیق و همچنین مذاکرات فراوان به جهت خاص بودن وضعیت مجروح و نداشتن زمان تلف شده، این مصدومان به فرودگاه اعزام شده و تحویل تیم پروازی و پزشک آلمانی شدند.

وی افزود: این مذاکرات بین تیم هماهنگ کننده دانشگاه علوم پزشکی قم، مجموعه حراست و مسئولین مرتبط در فرودگاه و تیم پزشکی و پروازی آلمان صورت گرفت.

فراهانی تصریح کرد: یکی از مجروحان ۳ بار در بیمارستان شهید بهشتی قم عمل شد و در بخش ICU بستری بود که پس از درخواست وی و همسرش مبنی بر انتقال آن‌ها به کشورشان مورد موافقت مسئولان دانشگاه به ویژه رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم و معاون درمان قرار گرفت.

معاون مرکز فوریت‌های پزشکی استان قم ادامه داد: مأموریت انتقال باتوجه به شرایط حساس مجروح که علاوه برشکستگی لگن به دستگاه تنفس مصنوعی نیز مجهز بود، به اورژانس هوایی ۱۱۵ قم واگذار شد که پس از استعلام‌های کادرپروازی و EMS از تهران این ماموریت همراه با تیم کامل کادر درمانی از قبیل متخصص بیهوشی، کاردان وکارشناس فوریت پزشکی انجام شد.

وی افزود: با وجود شرایط جوی نامناسب هوای استان قم اما خلبان با شجاعت و مهارت این مأموریت را انجام داد و تحویل کادر پزشکی آلمانی در فرودگاه مهرآباد شد.

به گزارش ایسنا، 6 تن از توریست های آلمانی در واژگونی خودروی ون در ٤٠ کیلومتری محور کاشان، دچار حادثه شده بودند که 2 تن از این توریست ها درمان سرپایی شده و چهار تن در بخش VIPمراقبت های ویژه بیمارستان شهید بهشتی تحت مراقبت های ویژه بودند و یکی از این توریست ها سریعا مورد عمل جراحی قرار گرفت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

محمد۱۳۹۵/۰۴/۲۲ ۱۰:۳۸

با سلام
دقت کردین تیتر خبر با متن چقدر تفاوت دارد. واژگونی خودروی ون در 40 کیلومتری محور کاشان اتفاق افتاده چه ربطی به قم دارد.
نوشتن چنین تیترهایی که قبلا هم زیاد اتفاق افتاده چیزی نیست جز خراب کردن نام و چهره شهر قم.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۷:۳۵

ین رفتار با توریستهای آلمانی و نوع رسیدگی به وضعبت آنها درجه عبودیت ما نسبت به اروپایی ها را نشان میدهد

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۷:۳۰

حالا شما هزاری قسم وآیه بیار که ما مملکت مستقل و غیروابسته ای هستیم. این رفتار با توریستهای آلمانی و نوع رسیدگی به وضعبت آنها درجه عبودیت ما نسبت به اروپایی ها را نشان میدهد که نباید با مهمان نوازی اشتباه وخلط شود.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۷:۲۵

پیشنهاد میکنم حال که غربی ها به ایران هلی کوپتر نمی فروشند ما نیز برای آنها از هلی کوپتر استفاده نکنیم و در مبادی ورودی و هنگام اعطای ویزا به غربی ها یاداور شویم بعلت خود داری کشور های شما از فروش هلی کوپتر های نظامی و غیر نظامی به ایران در صورت بروز هر نوع حادثه ای برای شما از ارائه هر نوع خدماتی بوسیله هلی کوپتر معذور خواهیم بود. شاید مردمشان علیه خودشان اعتراض کنند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۶:۰۲

متاسفانه تیتر خبر را مغرضانه زدید

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۵:۴۴

اگر ایرانی بود تا حالا اورژانس نرسیده بود

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۵:۴۲

من فکر کردم حادثه شنیدند
هنوز تیتر زدن بلد نیستید ادعا هم دارید

ضد خالی بند۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۵:۲۸

ای کاشکی درخصوص هموطنان آسیب دیده خصوصا بلاتکلیفهای بیمارستانی که وضعیت اورژانسی دارند این بگیروببندهای خارجکی هم انجام میشد .

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۵:۱۶

این که چرا حادثه دیدند یک رازه؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۵:۱۰

ببخشید منظور از بخش vip در بیمارستان دولتی یعنی چه؟ ???????

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۵۸

برای ایرانی ها چرا از VIP خبری نیست؟

کاپیتولاسیون چه خبر؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۵۶

ديكر فكر ميكنم هيج الماني ب ايران نيايد

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۵۲

ببینم کاری میکنید که دیگه پاشونو این سمت جرات نکنن بزارن.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۵۱

اگه ایرانی بودن هم براتون اینقدر مهم بودن

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۵۰

این راننده های ون که توریست ها را جا به جا می کنند باید به دقت انتخاب شوند. و همچنین اتومبیل هایشان.

احسان فراستی۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۳۶

خوب بحمدااله اگر نتونستن یه عمل ساده کیارستمی را انجام بدن در عوض برای توریست های خارجی سنگ تمام گذاشتند.

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۲۸

اينهمه هزينه مي كنن براي برگشت يك توريست 100 ماشين ون مخصوص توريست تويوتا نمي خرن كه اينهمه شرمندگي و هزينه و ديگه توريست به ايران نيا داشته باشن

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۱۵

خوب شجاعت خلبان با هلی کوپتر امداد بیت المال برای چی؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۱۰

خودجوش!؟
ها...!

ali۱۳۹۵/۰۴/۲۱ ۱۴:۰۶

پولم ازش گرفتن یا نه راستشو بگو چند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.