آخرین خبرهشدار منابع آمریکایی درباره احتمال حمله ترامپ به ایران
1بازدید
۱۲

اجرای‌طرح‌تحقیق‌و‌تفحص‌از‌صندوق‌ذخیره‌فرهنگیان

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از شرایط نامناسب معیشتی بازنشستگان و فرهنگیان ، گفت: در راستای استیفای حقوق بازنشستگان کشور ، رسیدگی نسبت به وضعیت صندوق‌ها و مراکزمالی مرتبط با آنان را در دستور کار داریم.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی با انتقاد از شرایط نامناسب معیشتی بازنشستگان و فرهنگیان ، گفت: در راستای استیفای حقوق بازنشستگان کشور ، رسیدگی نسبت به وضعیت صندوق‌ها و مراکزمالی مرتبط با آنان را در دستور کار داریم.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدمهدی زاهدی عصر امروز در نشست اعضاء کانون مرکزی بازنشستگان استان و مجمع نمایندگان استان کرمان اظهار داشت: یکی از صندوق‌های مهمی که رسیدگی به عملکرد آن خواست مهم کارکنان، به ویژه فرهنگیان شاغل و بازنشسته  صندوق ذخیره فرهنگیان است که طرح تحقیق و تفحص از آن در دستور کار بوده و به جد پیگیر آن هستیم.

وی افزود: ما به عنوان نمایندگان آمادگی کافی برای خلق منابع لازم برای بهبود حقوق و پرداخت‌های بازنشستگان را داریم و از هر طرحی د راین زمینه حمایت خواهیم کرد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی بر تعادل بخشی بین حقوق بازنشستگان فعلی و سنوات قبل تاکید و دولت را ملزم به اجرای این امر دانست.

نماینده  مردم کرمان و راور از طرح صدور حکم  یکپارچگی مدیریت صندوق‌های بازنشستگی به عنوان طرحی مشکل در اجرا اما از باب نتایج  ضروری و مفید یاد کرد.

نیکزادی نماینده شهرستان‌های شرق استان کرمان نیز در زمینه بازنشستگان، گفت: علاوه بر پیگیری بحث اصلاح ساختار احکام بازنشستگی باید به وضعیت ذهنی و روانی بازنشستگان توجه شود.جوانان ما وقتی وضعیت بازنشستگان را می‌بینند یاس و نا امیدی به آینده را دارند.

کلانتری رئیس هیئت مدیره کانون بازنشستگان استان کرمان نیز در این نشست با اشاره به اینکه نمایندگان مردم می‌توانند دغدغه‌های مردم استان را مطرح و از حقوق مردم دفاع کنند، اظهار داشت: 46هزار و 700 نفر بازنشسته در استان کرمان وجود دارد.متأسفانه در این چند سال به مسئله بازنشستگی به خوبی توجه نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

تقی ملک پور۱۳۹۵/۰۴/۲۶ ۰۳:۲۳

متاسفانه نظرات نمایندگان استانها واقعیت دارد و تشکرمیکنم از ححمایت نمایندگان

ببو۱۳۹۵/۰۴/۲۵ ۲۳:۲۷

راحت باشین

hamid۱۳۹۵/۰۴/۲۵ ۱۱:۰۳

این همه تحقیق تفحص چند درصد واقعا ترتیب اثر داده شده?

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۵ ۰۷:۲۸

احسنتم

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۵ ۰۷:۲۴

خوب است به شرکت های زیرمجموعه صندوق هم سری بزنند تا ببینند چه خبرها که نیست

معلم۱۳۹۵/۰۴/۲۵ ۰۱:۲۸

من فرهنگی هستم که علاقه ای به صندوق ذخیره فرهنگیان نداشتم ولی بلاجبار چندین ماهه که دارن از حقوقم کسر میکننمثل اینکه اقایون توی سرمایه گذاری های شخصی شون کم میارن .ای کاش تحقیق و تفحص ها نتیجه اش هم مشخص باشه و به اطلاع همه برسه نه اینکه بین راه گم بشه مثل بنیاد شهید ...

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۵ ۰۰:۰۷

مقصر اصلی این معلمان بدبختی هستند

غلامرضا یوسف زاده۱۳۹۵/۰۴/۲۴ ۲۳:۳۷

سلام خدا پدر ومادرتان رابیامرزه

فرهنگی۱۳۹۵/۰۴/۲۴ ۲۳:۲۵

خوردن پول فرهنگیان شمارا به دوزخ می کشاند

من من۱۳۹۵/۰۴/۲۴ ۲۲:۴۸

ای بابا

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۴ ۲۱:۲۴

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

ناشناس۱۳۹۵/۰۴/۲۴ ۲۱:۱۵

از معلم تو سرى خور تر پيدا نمى كنيد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.