آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
4بازدید

واکنش

افشارزاده تکذیب می‌کند روشن تهدید!

درحالی که مسئول آکادمی باشگاه استقلال علی سامره را نمی خواهد اما سرپرست باشگاه به حفظ او تاکید دارد.

افشارزاده تکذیب می‌کند روشن تهدید!
حسن روشن امروز اعلام کرد علی سامره را از سرمربیگری استقلال برکنار کرده است اما از سویی بهرام افشارزاده این موضوع را رد کرد.
به گزارش تابناک ورزشی، بهرام افشارزده بعد از اینکه خبر برکناری سامره از سرمربیگری تیم امید استقلال منتشر شد بلافاصله روی باشگاه استقلال این موضوعر ا تکذیب کرد و گفت سامره باید به کارش با دقرت ادامه دهد ما این تمام ماجرای این حاشیه اخیر نبود. حسن روشن هم بلافاصله موضع گیری کرد و گفت به افشارزاده گفته یا جای او در این باشگاه است یا سامره.
به نظر می رسد افشارزاده وارد چالش جدیدی شده است و بین سامره و روشن گیر افتاده است. سرپرست استقلال که به کدخدامنشی هدایت کردن امور شهره است این بار هم به دو طرف گفته که باید در جلسه ای این مشکل حل شود اما این طور که از شواهد پیداست طرفین دعوا حسابی با هم مشکل دارند و به این راحتی حاضر نیستند که مقابل هم قرار گیرند.
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

هادی۱۳۹۵/۰۴/۲۸ ۱۴:۰۹

این روشن خدای حاشیه است بیرون و درون هم براش فرقی نداره فکر میکنه عقل کل هستش دیکتاتور به تمام معناست همه کس و همه چیز را باب میل خودش میخواد

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.