آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
4بازدید

ترکیه از آمریکا، بازداشت موقت گولن را خواستار شد

رسانه‌های ترکیه خبر دادند که دولت ترکیه از مقامات آمریکا خواسته به دلیل طراحی کودتای اخیر، فتح الله گولن را موقتا بازداشت کنند.

به گزارش تابناک، رسانه‌های ترکیه از درخواست آنکارا از آمریکا برای بازداشت موقت فتح الله گولن خبر دادند.

در ادامه انتشار خبرهای مختلف درباره وضعیت ترکیه پس از کودتای نافرجام اخیر، حالا خبر رسیده که دولت این کشور از آمریکا بازداشت فتح‌الله گولن را خواستار شده است.

مقامات مختلف دولت ترکیه از شخص رجب طیب اردوغان گرفته تا بینالی ایلدریم نخست‌وزیر ، تاکید کرده‌اند که فتح‌الله گولن که در آمریکا در تبعید خودخواسته است، طراح و عامل اصلی کودتا بوده است.

حالا امروز سه شنبه، روزنامه دیلی صباح خبر داده است: «ترکیه از آمریکا بازداشت موقت فتح‌الله گولن را خواسته است؛ کسی که به او اتهام زده شده که مغز متفکر تلاش برای کودتای 15 جولای است».

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.