آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

شهدا باعث عزت و اقتدار نظام اسلامی هستند

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه شهدا باعث عزت و اقتدار نظام اسلامی هستند گفت: خانواده شهدا با صبر و استقامتشان موجب سربلندی کشور اسلامی شده اند.

دکتر علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی عصر امروز (جمعه یکم مردادماه) با حضور در بیت شهید حسن صادق خانی، با خانواده این شهید بزرگوار دیدار و گفت و گو کرد.

در این دیدار خانواده شهید صادق خانی به بیان خاطراتی از آن شهید پرداختند.

دکتر لاریجانی در این دیدار با اشاره به جایگاه والای شهدا گفت: شهدا باعث عزت و اقتدار کشور هستند و قطعا یاد و خاطره آنها همیشه زنده است.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه خانواده شهدا مایه افتخار نظام هستند افزود: خداوند به خانواده شهدا عزت دهد که با صبر، استقامت و ایثار موجب سربلندی و استقلال کشور اسلامی شدند.

لازم به ذکر است که شهید حسن صادق خانی به عنوان یکی از همرزمان شهید زین الدین در سال 1362 در پاسگاه زید به فیض شهادت نایل آمد

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.