آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

پیش‌نویس قانون صهیونیستی برای مبادله اسرا

کمیته وزارتی دولت صهیونیستی روز یکشنبه پیش نویس قانونی را مورد بررسی قرار داد که به موجب آن مبانی مبادلات جدید اسرا و مفقودان مشخص می‌شود.

کمیته وزارتی دولت صهیونیستی روز یکشنبه پیش نویس قانونی را مورد بررسی قرار داد که به موجب آن مبانی مبادلات جدید اسرا و مفقودان مشخص می‌شود.

به گزارش ایسنا، به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین به نقل از منابع قدس اشغالی، بر اساس پیش نویس این قانون، در جریان مبادلات اسرا میان رژیم صهیونیستی و طرف‌های دیگر، نباید در قبال آزادی یک اسیر اسرائیلی بیش از یک اسیر طرف مقابل آزاد شود. این قانون همچنین آزادی اسرای زنده در قبال تحویل گرفتن اجساد صهیونیست‌ها را که توسط طرف‌های دیگر توقیف شده‌اند، ممنوع کرده است.

بر اساس پیش نویس این قانون، رژیم صهیونیستی به محض اطلاع از اسارت نظامیان و شهرک نشینان صهیونیست، علیه اسرای وابسته به گروهی که اقدام به اسارت صهیونیست‌ها کرده است، محدودیت های بیشتری اعمال کرده و شرایط اسارت آنها را تشدید ببخشد.

در مقدمه این قانون که توسط یک نماینده صهیونیستی به نام "الیعازر اشترن" (از نمایندگان حزب آینده) به کنست ارائه شده است، در تمامی مبادلات اسرا که تاکنون صورت گرفته‌اند، نزدیک به ۷۵۰۰ اسیر در قبال آزادی ۱۴ نظامی و شهرک نشین صهیونیست و تحویل داده شدن اجساد ۶ نظامی صهیونیست آزاد شده‌اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۰۴ ۱۲:۰۸

بعيده راي بياره ، زيرا آنان براي افراد و شهروندانشان در برابر ديگر ملكيتها كه با آنان اختلاف دارند،ارزش قائل هستند و در عمل هم ثابت كردنند

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۰۴ ۰۹:۳۵

خدا نسل اين سردم داراي اسرايل رو از رو زمين برداره

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.