آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

گزارش جدید از اوضاع بارش

پُرباران‌ترین نقطه کشور کجاست؟

وزارت نیرو اعلام کرد: در ایستگاه دینارسرا در مازندران ۱۶۵۰.۵ میلی‌متر و در ایستگاه بشرویه خراسان جنوبی تنها ۱۷.۴ میلی‌متر بارش ثبت شده است.

وزارت نیرو اعلام کرد: در ایستگاه دینارسرا در مازندران ۱۶۵۰.۵ میلی‌متر و در ایستگاه بشرویه خراسان جنوبی تنها ۱۷.۴ میلی‌متر بارش ثبت شده است.

به گزارش مهر، از ابتدای سال آبی جاری تاکنون بارش‌ها نسبت به میانگین بلندمدت یک درصد کاهش یافت. این مقدار بارندگی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه بلندمدت (۲۳۹ میلی‌متر) یک درصد کاهش و نسبت به دوره مشابه سال آبی گذشته (۱۸۹ میلی‌متر) ۲۵ درصد افزایش نشان می‌دهد.

ارتفاع کل ریزش‌های جوی از اول مهر لغایت ۱۵ مرداد سال آبی ۹۵-۹۴ بالغ بر ۲۳۶ میلی‌متر ثبت شده است. همچنین حجم بارش اول مهر تا پایان ۱۵ مرداد معادل ۳۸۸.۹۳۴ میلیارد مترمکعب بوده است.

بنا بر این گزارش، بیشترین تغییرات بارندگی ایستگاهی نسبت به سال آبی گذشته مربوط به ایستگاه دینارسرا در استان مازندران با ۱۶۵۰.۵ میلی‌متر بارش و کمترین تغییرات بارندگی ایستگاهی نسبت به سال آبی گذشته مربوط به ایستگاه بشرویه واقع در استان خراسان جنوبی با ۱۷.۴ میلی‌متر بارندگی بوده است.

ارتفاع بارش‌های سال جاری در مقایسه با متوسط دراز مدت (۲۳۹ میلی‌متر)، ۳ میلی‌متر کاهش داشته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.