آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

كمالوند:

نقاط ضعف راه‌آهن را هدف گرفته‌ايم

از بازي در اين ورزشگاه راضي نيستيم. چمن نامناسب و دوري تماشاگران از زمين مشكلاتي است كه اين ورزشگاه دارد و اميدورام مسولان يك فكر اساسي براي بازي‌هاي خانگي تراكتورسازي كنند.

سرمربي تيم ‌فوتبال تراكتورسازي تبريز گفت: روي نقاط ضعف راه‌آهن كار كرده‌ايم و روز جمعه از اين طريق نتيجه لازم را كسب خواهيم كرد.

فراز كمالوند در گفت‌وگو با فارس، در مورد ديدار با راه‌آهن در هفته چهارم ليگ برتر اظهار داشت: بازي سختي پيش رو داريم، اين تيم از بازيكنان جوان و با انگيزه‌اي استفاده مي‌كند.

وي با اشاره به وضعيت تراكتورسازي عنوان كرد: پيش‌بيني ما اين بود كه از هفته پنجم نتايج لازم را خواهيم گرفت، اما اين اتفاق با پيروزي مقابل شاهين 2 هفته زودتر افتاد. با اين روند باز هم از وضعيت تيم تراكتورسازي رضايت كامل ندارم و بايد تلاش بيشتري را انجام دهيم.

كمالوند در مورد تيم راه‌آهن گفت: بازي‌هاي راه‌آهن را بررسي و آناليز كرده‌ايم‌ و شناخت كافي از اين تيم داريم. روي نقاط ضعف اين تيم كار كرده‌ايم و در بازي روز جمعه از ضعف‌هاي آنها استفاده كرده و نتيجه لازم را خواهيم گرفت.

سرمربي تيم‌‌فوتبال راه‌آهن در مورد كرار قاسم بازيكن عراقي و تازه به خدمت گرفته اين تيم عنوان كرد: كرار بازيكن بسيار خوبي است، اما بايد در بازي مقابل راه‌آهن توانايي‌هاي خود را نشان دهد.

وي در مورد بازي در ورزشگاه يادگار امام تاكيد كرد: از بازي در اين ورزشگاه راضي نيستيم. چمن نامناسب و دوري تماشاگران از زمين مشكلاتي است كه اين ورزشگاه دارد و اميدورام مسولان يك فكر اساسي براي بازي‌هاي خانگي تراكتورسازي كنند.

ديدار تيم‌هاي تراكتورسازي تبريز و راه‌آهن جمعه ساعت21 در ورزشگاه يادگار امام تبريز برگزار خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.