آخرین خبرضربه پلیس فتا به صفحات غیرمجاز زیبایی
1بازدید

اجرای حکم اعدام شیخ استخاره تکذیب شد

یک مقام آگاه قضایی خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر اجرای حکم اعدام مردم معروف به شیخ استخاره را نادرست خواند و گفت: این خبر صحت ندارد و حکم اجرا نشده است.

یک مقام آگاه قضایی خبر منتشر شده در برخی رسانه‌ها مبنی بر اجرای حکم اعدام مردم معروف به شیخ استخاره را نادرست خواند و گفت: این خبر صحت ندارد و حکم اجرا نشده است.

به گزارش تسنیم، بهمن‌ماه سال گذشته بود که حکم دادگاه ویژه روحانیت درباره «م ج ت» معروف به شیخ استخاره با انجام برخی اصلاحات تایید شد.

براساس آنچه که حجت الاسلام و المسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای سخنگوی قوه قضائیه در نودودومین نشست خبری خود گفته بود، برای این فرد در شعبه بدوی دادگاه ویژه روحانیت حکم اعدام صادر شده است.

ساعاتی پیش برخی رسانه‌ها از اجرای حکم شیخ استخاره خبر دادند اما یک منبع مطلع قضایی به خبرنگار تسنیم گفت که این خبر صحت ندارد و حکم این فرد اجرا نشده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

عمو فرید۱۳۹۵/۰۵/۲۶ ۲۱:۱۱

م ج ت ؟؟؟؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۶ ۱۵:۱۷

چکار کرده بوده؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۵/۲۵ ۲۳:۵۹

نه به اعدام

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.