استقرار سامانه «گنبد آهنین» در جنوب اراضی اشغالی
ارتش رژیم صهیونیستی سامانه گنبد آهنین را در دو منطقه «بئر السبع» و «نتیفوت» در جنوب اراضی اشغالی مستقر کرد.
به گزارش فارس به نقل از سایت عبری زبان «والا»، ارتش اسرائیل در پی شلیک موشک از غزه و به منظور جلوگیری از اصابت آن به اراضی اشغالی، ظهر امروز(دوشنبه) سامانه گنبد آهنین را در دو منطقه «بئرالسبع» و «نتیفوت» واق در جنوب فلسطین اشغالی مستقر کرد.
نیروی هوایی رژیم صهیونیستی عصر روز گذشته(یکشنبه) در واکنش به شلیک راکت به مناطق جنوبی اراضی اشغالی، به اهدافی در نوار غزه حمله کرد.
رسانههای محلی رژیم صهیونیستی گزارش دادند که در پی شلیک راکت های گروه های مقاومت، آژیرهای حمله موشکی در جنوب اراضی اشغالی و نزدیک مرز نوار غزه به صدا درآمدند.
آویگدور لیبرمن وزیر جنگ اسرائیل اعلام کرد که «پاسخ به شلیک موشک های غزه قوی تر از پاسخ دیروز خواهد بود.»
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.