آخرین خبرآیت‌الله العظمی وحید خراسانی در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند
1بازدید
۰

پنتاگون: داعش در آستانه شکست در مرزهای ترکیه است

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که داعش در آستانه از دست دادن پایگاه‌های خود در جوار مرزهای ترکیه است.

وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد که داعش در آستانه از دست دادن پایگاه‌های خود در جوار مرزهای ترکیه است.

به گزارش ایسنا، به نقل از سکای نیوز عربی، جف دیویس، سخنگوی وزارت دفاع آمریکا با بیان این مطلب، گفت که این گروه تروریستی تنها 25 کیلومتر از مرزهای ترکیه با سوریه را که تا منطقه الراعی کشیده شده، تحت تصرف دارد.

وی در دیدار با خبرنگاران گفت: این آخرین منطقه‌ای است که داعش می‌تواند از طریق آن با جهان در تماس باشد، این نقطه تماس مرزی است و ما آن را خواهیم بست، ما بسیار به تحقق این امر نزدیک هستیم.

دیویس با بیان این که نیروهای ترکیه‌ای در آغاز منطقه مرزی جرابلس سوریه را تحت کنترل درآوردند و سپس به غرب به سمت الراعی پیشروی نمودند، گفت که ائتلاف بین المللی تحت رهبری آمریکا پوشش و حمایت هوایی از این تلاش‌های ترکیه را تامین می‌کند.


Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.