آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
4بازدید
۰

نشست شورای امنیت با دستور کار بررسی بحران سوریه

شورای امنیت سازمان ملل متحد عصر امروز نشستی با دستور کار بررسی اوضاع سوریه برگزار می‌کند.

به گزارش فارس، شامگاه امروز دومین مهلت 48 ساعته مورد توافق آمریکا و روسیه برای اعمال آتش‌بس در سوریه پایان می پذیرد و گویا شورای امنیت می‌خواهد در خصوص ادامه ماجرای آتش‌بس در این کشور جنگ‌زده تصمیم‌گیری کند.

پیش از این بنا بود در صورت موفقیت آتش‌بس یک هفته‌ای در مقام اجرا، آمریکا و روسیه به صورت مشترک به تروریست‌های سوریه حمله کنند؛ این حمله احتمالی البته با زمینگیر شدن نیروی هوایی سوریه همراه خواهد بود. رئیس‌جمهور سوریه فعلاً با مفاد آتش‌بس موافقت کرده است.

آمریکا و روسیه از شامگاه روز عید قربان 2 مهلت 48 ساعته را برای اجرای آتش‌بس قرار دادند که هر دو طرف گفته‌اند طی این چهار روز، نقض‌های پراکنده آتش‌بس دیده شده ولی در کل، میزان خشونت‌ها به طرز چشمگیری کاهش یافته است.

امروز آنطور که خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات‌های آگاه خبر داده، اعضای شورای امنیت دور هم می‌نشینند و در خصوص سوریه تصمیماتی اتخاذ می‌کنند؛ تصمیماتی که محور و ضمانت اجرایی آن هنوز مشخص نیست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.