آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

احضار وزیر اقتصاد به صحن علنی

عضوهیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس از احضار وزیر اقتصاد به صحن علنی مجلس برای پاسخگویی درخصوص چرایی فعالیت موسسه مالی غیرمجاز ثامن الحجج (ع)خبرداد.

محسن بیگلری درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاری خانه ملت،با اشاره به مذاکرات انجام شده با رئیس کل بانک مرکزی در خصوص وضعیت موسسه مالی ثامن الحجج(ع)،گفت:رئیس کل بانک مرکزی در این دیدار به غیرمجاز بودن این موسسه تاکید داشته است.

نماینده مردم سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی،با تاکید بر ضرورت شفاف سازی در مورد وضعیت موسسه ثامن الحجج(ع) هستیم،افزود: وضعیت اسفبار سپرده گذاران این موسسه باید هرچه سریع تر مورد رسیدگی واقع شود.

مردم به پشتوانه اعتماد به نظارت بانک مرکزی در موسسه مالی ثامن الحجج ثبت نام کرده اند

وی با بیان اینکه مردم به پشتوانه اعتماد به نظارت بانک مرکزی در موسسه مالی ثامن الحجج(ع) ثبت نام کرده اند، تصریح کرد: باید مشخص شود 14 سال فعالیت این موسسه با پشتوانه کدام نهاد پولی کشور بوده است.

بیگلری با انتقاد از وجود بیش از 500 شعبه موسسه غیرمجاز ثامن الحجج(ع) در سراسر کشور،گفت:این موسسه با وجود اینکه هیچ مجوزی نداشته ؛اما در رسانه ملی و اقصی نقاط کشور تبلیغات گسترده ای داشته که این خود جای تعجب دارد.

وی با اشاره به اظهارات سیف،تصریح کرد:رئیس کل بانک مرکزی تاکید برتعیین تکلیف 97 درصد از سپرده گذاران داشته و اینکه تنها 3درصد باقیمانده از موسسه تعیین تکلیف نشده اند.

بیگلری با یادآوری تعهدنامه ننگین پارسیان،افزود: باید به وضعیت سپرده گذاران موسسه مالی ثامن الحجج(ع) بدون هیچ محدودیتی رسیدگی و مطالبات آن ها پرداخت شود.

فروش دارایی های موسسه ثامن الحجج راهکاری برای تسویه حساب سپرده گذاران

وی با اشاره به دیگر اظهارات سیف،افزود: رئیس کل بانک مرکزی در ادامه روند ساماندهی را منوط به فروش املاک و دارایی دانسته که این موضوع باید با شناسایی و فروش هرچه سریعتر املاک و یا تهاتر با خود سپرده گذاران انجام شود.

این نماینده مردم درمجلس دهم،با بیان اینکه تا حصول نتیجه در موضوع موسسه ثامن الحجج(ع) و تعیین تکلیف سپرده گذاران پیگیری ها ادامه خواهد داشت،افزود: باید نشست رسمی و فوری دیگری در ارتباط با وضعیت این موسسه برگزار شود تا هر چه سریع تر راهکارها برای پرداخت سپرده افراد بررسی شود.

بیگلری همچنان با اشاره به سوال از وزیر اقتصاد درخصوص وضعیت موسسه مالی ثامن الحجج(ع)،افزود: به زودی وزیر اقتصاد با حضور در صحن علنی مجلس باید پاسخگوی چرایی غیرمجاز بودن این موسسه و فعالیت آن باشد.

عضو هیات رئیسه کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی، از طرح سوال خود در خصوص تعیین تکلیف وضعیت موسسه مالی ثامن الحجج(ع) در کمیسیون اصل نود مجلس خبر داد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.