آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
3بازدید
۰

وزارت خارجه عراق سفیر ترکیه را احضار کرد

وزارت خارجه عراق با احضار سفیر ترکیه به ادامه حضور نیروهای ترکیه در خاک عراق و همچنین سخنان اردوغان درباره آزادسازی موصل رسما اعتراض کرد.

وزارت خارجه عراق با احضار سفیر ترکیه به ادامه حضور نیروهای ترکیه در خاک عراق و همچنین سخنان اردوغان درباره آزادسازی موصل رسما اعتراض کرد.

به گزارش ایسنا، شبکه خبری اسکای نیوز عربی گزارش داد که وزارت خارجه عراق با احضار سفیر ترکیه و تسلیم یادداشت اعتراض آمیز ، مراتب اعتراض بغداد به ادامه حضور نیروهای ترکیه در بعشیقه و امتناع آنها از عقب نشینی از این منطقه را به وی ابلاغ کرد.

اردوغان پیشتر عنوان داشته بود که کشورش قصد دارد تروریسم را در سوریه و عراق از بین ببرد تا بدین ترتیب مرزهای ترکیه از خطر عملیات تروریستی پاکسازی شود

وی در ادامه تاکید کرد که آنکارا اجازه نمی‌دهد عملیات بیرون راندن داعش از موصل باعث ایجاد خون ریزی و اتش افروزی در منطقه و درگیریهای طایفه‌ای شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.