آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

آزادی منطقه «الرطبه» در غرب عراق

نیروهای عراقی توانستند منطقه و شهر «الرطبه» در غرب استان الانبار را به طور کامل از اشغال تروریست‌های داعش خارج کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، سرلشگر «اسماعیل المحلاوی» فرمانده عملیات استان الانبار امروز (سه شنبه) در یک کنفرانس خبری اعلام کرد که نیروهای امنیتی توانستند شهر و منطقه «الرطبه» را به طور کامل از اشغال عناصر ترویستی داعش آزاد کنند و پرچم عراق را بر فراز ساختمان‌های شهر نصب کنند.

او افزود: عملیات هنوز برای پاکسازی کامل شهر و به دام انداختن تروریست‌های مخفی شده ادامه دارد.

شهر الرطبه شب گذشته به اشغال تروریست‌های داعش در آمده بود. این شهر در غرب الانبار در مسیر مواصلاتی بغداد به سوریه و اردن قرار گرفته و منطقه راهبردی محسوب می‌شود.

همراه با افزایش فشار نیروهای عراقی در محور موصل بر تروریست‌های داعش، این عناصر به کرکوک، سنجار و الرطبه حمله کردند که البته در هر سه مورد پس از درگیری‌های شدید نیروهای عراقی توانستند بر اوضاع مسلط شوند.

اردن نیز اعلام کرده بود که اتفاقات این شهر نزدیک مرز خود را بدقت رصد می‌کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.